Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thunderbird - upozornění na nový email  (Přečteno 1412 krát)

djlj

• Aktivní člen
  • *
    • Italo.cz
Thunderbird - upozornění na nový email
« kdy: 30 Července 2012, 11:38:04 »
Ahoj, nevíte někdo, jak nastavit Thunderbird tak, aby v Ubuntu 12.04 ukazoval upozornění na nový email stejně jako to bylo například ještě ve verzi 10.10 nebo jak to je ve windows? Přesunutí upozornění na ten ubunťácký systém mi nevyhovuje, teď už totiž nefunguje, že klepnu na upozornění a rovnou mi to otevře okno Thunderdbirdu a v něm ten nový email. Zkoušel jsem odinstalovat thunderbird-globalmenu a thunderbird-gnome-support, zakázat ta pomocá rozšíření pro Gnome a Unity přímo v Thunderbirdu, vymazat thunderbird z /usr/share/incidators a přidat ho do .config/indicators/messages/applications-blacklist - ani jedna věc nepomohla. Na internetu jsem taky nic nenašel - každý chce spíš opak, integrovat Thunderbird do těch ubunťáckých bublin, ale pro mě to je akorát zpomalení práce, když mi chodí emaily téměř co minuta. Nevíte někdo? Díky.

Petr Valach

• Aktivní člen
  • *
Re:Thunderbird - upozornění na nový email
« Odpověď #1 kdy: 03 Srpna 2012, 02:07:20 »
Taky jsem si toho všiml. Jsem křovák, tak mě napadá, máte nainstalovaný gwibber? Zřejmě je to tím.

Já mám Thunderbird minimalizovaný (prostřednictvím doplňku) a v případě, že se chci kouknout na nové zprávy, tak si ho jen maximalizuju ze systémové lišty. Nejsem si jist, zda mi rozumíte.

Takže - odinstalovat gwibber a nebo používat thunderbird minimizer.

No a samozřejmě si neodpustím pochvalu, vítejte do klubu tundrptákistů :-) Jsem potěšený, že tento program používáte. Snad už konečně dám do kupy aspoň několik prvních dílů seriálu k němu a této otázce se tam samozřejmě budu taky věnovat.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.