Jasne ono si to preci nic nevymyslelo. Jak jsem psal #4 proste ti to rika co to potrebuje. Totiz apt-get a pripojeni k internetu nastesti dnes novacky odstinuje iod neceho co ja jsem zazil a kvuli tomu jsem na Linux rok nesahl nez mi doslo o co de. Jde o "Dependencies hell". Proste musis doinstalovat ostatni knihovny, ktery ta hra pouziva, ale nemas jena systemu. Je to jednoduche. Kdyz nekdo bude chtit hrat kulecnik a nebude mit tago tak nejspis zarve ku**a kde sou ty taga a hrat se nbude dokud taga nekdo nedonese (v tomhle prirovnani teda nedoinstaluje apt-get install tago

. No a package ti by ti na tohle rek
Koukam jestli ma tahle herna (Ubuntu) nejaky taga ... nema
-------------------------------
Error: Nemuzu najit taga hrat se asi nebude, poslete apt-geta pro nejaky taga jestli vi kde jsou :)Navic krome apt-cache search balicek muzete i pustit aplikace aptitude a po stisku male L a napsani jmena balicku se vam okruh balicku k vyberu zuzi jen na balicky obsahujici neco s vasim definovanym klicovym heslem, popripade zmackete misto male L znak / a kdyz budete psat jmeno balicku tak to bude primo hledat. Pokud nic takoveho neexistuje s kazdym dalsim spatnym pismenem to bude pipat.