Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Unity - zabugovaná grafika  (Přečteno 1880 krát)

ťuhýk

• Návštěvník
  • Ugly naked guy
    • tuhyk.inside
Unity - zabugovaná grafika
« kdy: 02 Září 2012, 21:37:04 »
Ahoj,

od instalace mám problémy s grafikou v Unity, viz screenshot níže. Objevuje se to náhodně a skoro výhradně v souvislosti s Dashem - popisky, při vyhledávání atd. Občas pomůže přes to přejet myší, znovu vyhledat a je to ok, ale to není řešení. Nenapadá někoho co s tím? Díky moc.

HW: Lenovo Thinkpad T400, integrovaná grafika Intel HD4500.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

ntz_reloaded

• Lokaj
  • Závislák
  • skill :: ur home erly
Re:Unity - zabugovaná grafika
« Odpověď #1 kdy: 03 Září 2012, 10:11:10 »
me akorat tak napada, ze lidi jako ty - kdyz uz neukazi zadny log - by alespon meli do prispevku uvest jakou verzi ubuntu a na jakem zeleze pouzivaji ..

jinak ja mel s lenovem podobne problemy a vyresil jsem to upgradem Xsek abych mel Mesa 8.0.3 a vyssi
tikejte mi, taky Vam tikam ...
song of the day - openSUSE, openindiana, DuckDuckGo
The noise ain't noise anymore, who's to blame, WHO'S TO BLAME ??

Rover623

« Odpověď #2 kdy: 03 Září 2012, 10:34:19 »
Pokud se to dá vyřešit jen updatem X serveru, tak stačí do systému přidat tenhle repozitář
Kód: [Vybrat]
ppa:ubuntu-x-swat/x-updates a aktualizovat systém

ťuhýk

• Návštěvník
  • Ugly naked guy
    • tuhyk.inside
« Odpověď #3 kdy: 03 Září 2012, 17:07:52 »
me akorat tak napada, ze lidi jako ty - kdyz uz neukazi zadny log...

Jsem jen uživatel, netuším v jakém logu můžu dohledat původce špatně vykreslené grafiky. Proto se ptám... HW jsem uvedl, je pro to něco relevantnějšího než GK?

Upgrade Xka zkusím, díky za radu.
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

ťuhýk

• Návštěvník
  • Ugly naked guy
    • tuhyk.inside
« Odpověď #4 kdy: 12 Září 2012, 22:14:36 »
Aktualizoval jsem dle Roverovy rady, ale to bohužel nezabralo. Pomohla až deaktivace efektu Blur v nastavení Compizu. Spolu s tím kleslo i celkové vytížení procesoru, takže dvojnásobné vítězství :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.