Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Regnum Online N145[vyřešeno]  (Přečteno 2084 krát)

onderfaus

• Návštěvník
Regnum Online N145[vyřešeno]
« kdy: 31 Října 2012, 17:40:59 »
Dobrý den,

potřebuji poradit. Stáhl jsem si MMORPG Regnum Online ale nejde mi spustit. Instalace proběhla dobře. Když spustím hru a chci se přihlásit, vyskočí mi okno, že mám zastaralou grafiku, nebo nemám nové ovladače a nebo že nemám nejnovější directX. Pokud ale dám aktualizace, tak mi nevyskočí žádné aktualizace a tak bych chtěl poradit, zda jde přes příkazový řádek nějak aktualizovat ovladače popřípadě directX?
Mám netbook samsung N145, procesor Intel Atom N450 s frekvencí 1,66 GHz, grafiku Intel Graphics Media Accelerator 3150 se sdílenou pamětí, 2 GB ram

Myslím si že nemám tak slabý netbook, aby mi to nechtělo ani spustit. Na jejich oficiálních stránkách jsou napsány minimální požadavky a zdá se mi že na ty dosahuji:)

(omlouvám se ale nevím jak vložit obrázek)
« Poslední změna: 31 Října 2012, 18:38:22 od František Zatloukal »

beer

• Host
Re:Regnum Online N145
« Odpověď #1 kdy: 31 Října 2012, 18:03:38 »
Na jakém systému se to pokoušíš instalovat? Jedná se skutečně o Ubuntu? Je ubuntu uvedeno jako podporovaný operační systém u výrobce hry? Linuxové hry nepoužívají DirectX.

onderfaus

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2012, 18:09:00 »
Jo na systém se zapoměl. Používám Lubuntu ve verzi 12.04. Na stránkách se nezmiňují o tom ,že by to mělo jít na ubuntu, ale na wiki.ubuntu je napsaná v kategorii her. http://wiki.ubuntu.cz/hry/mmo/regnum_online

František Zatloukal

• Závislák
    • frantisek.zatloukalu.eu
« Odpověď #3 kdy: 31 Října 2012, 18:16:22 »
Mám netbook samsung N145, procesor Intel Atom N450 s frekvencí 1,66 GHz, grafiku Intel Graphics Media Accelerator 3150 se sdílenou pamětí, 2 GB ram
Myslím si že nemám tak slabý netbook, aby mi to nechtělo ani spustit.
Hele, toto nejde k sobě ;), netbooky jsou slabé, všechny.
Teď k věci. Hra má opravdu malinké požadavky na výkon, je k dispozici i v nativní linuxové verzi. Zkus do terminálu zadat tyto příkazy:
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install mesa-common-dev
sudo apt-get install libtxc-dxtn-s2tc0
First they ignore you, then they laugh at you,
then they fight you, then you win.