Dobry den, chcem sa spytat mam problem pri instalacii ubuntu-12.04.2-desktop-amd64  po nabootovani USB mi vybehne nejaky zvlastny grub (bez obrazku ubuntu v pozadi, nie je to v strede, nie je tam moznost advanced options.. proste na grub na ktory som bol zvyknuty), je tam iba try ubuntu, install ubuntu, check disks... ked zvolim hocico nabehne mi cierna obrazovka a nedeje sa nic.
skusal som to na troch roznych USBckach, bootovacie usb som robil cez  Universal-USB-Installer-1.9.2.4 ale skusal som aj A_Bootable_USB_by_Vishal_Gupta, robilo mi to iste.. skusal som aj ine ISO s ubuntu 12.04 stale nic, skusal som to isto nainstalovat cez virtualku a tam sa to dalo spustit, skusal som 32 bitovu verziu a tam som mohol spustit live verziu... ale pri tejto 64 bitovej mi to spustit nechce.. neviem z akeho dovodu. Teraz mam nainstalovany wintendo 7 64 bit verziu, book mam ASUS K53SV-SX966V + dokupenu 4gb ramku, teda je tam dokopy 8GB. Skusal som to asi tisic krat a vobec ma nenapada kde by mohol byt este problem, skusal som aj rozne porty v booku stale to iste. Neviete kde by mohol byt problem?.. vdaka