Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: PC -> TV [Vyřešeno]  (Přečteno 6781 krát)

Aragus

• Návštěvník
Re:PC -> TV
« Odpověď #25 kdy: 15 Ledna 2013, 16:33:02 »
ahoj mam taky problem s DLNA ...

mam PC (Ubuntu 10.04) a TV (Philips 32PFL4007H) propojeno pomoci miniDLNA .. vse funguje skvele jedine s cim mam problem jsou titulky.. pokud film poustim z USB (file.[avi|mkv|mp4] + file.srt) tak to slape v pohode (diakritiku jsem nezkousel) dokonce mi to i nabidne volbu vypnout/zapnout titulky

ale pokud to same jedu pres DLNA tak vubec nemam volbu vypnout zapnout titulky a samozrejme titulky nevidim.. nemate s tim nekdo zkusenost?

thomas23

• Návštěvník
    • SuperPařba
« Odpověď #26 kdy: 22 Ledna 2013, 20:32:54 »
Takhle by to mělo vypadat, když dáš vynutit aktualizaci a zobrazit status. Serviio by mělo načítat jednotlivé položky. Pokud ještě nic nenačte, tak opravdu na TV je složka prázdná, po načtení tam již soubory jsou obsaženy. Pokud ti nic nenačte, hledal bych problém v nastavení cesty k souborům. takže cesty odeber, následně dej přidat místní a ve stromové struktuře si naklikej znovu cestu. Pak to odzkoušej znovu..

Cestu jsem zadal znovu a bez reakce, dal jsem i vynutit aktualizaci a nic.

[příloha smazaná administrátorem]

Dano V

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #27 kdy: 31 Ledna 2013, 16:38:00 »
Všimol som si že Cuore tam nemá podtržené sdílet skryté soubory, ani pauza mezi aktualizacemi (prázdne) Ale pravdepodobne to nemá nič spoločné.
 Ešte ma na padlo či tam nebude niečo s právami k zložke http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=38837.msg284583#msg284583
« Poslední změna: 31 Ledna 2013, 16:45:41 od Dano V »
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

thomas23

• Návštěvník
    • SuperPařba
« Odpověď #28 kdy: 01 Února 2013, 23:01:29 »
No, tak jsem to vzdal... Ale nastala mi na Ubuntu chyba a byl jsem nucen reinstall Ubuntu a dnes jsem si řekl že to znovu zkusím a co se nestalo? Vše jsem udělal dle návodu na str.1 a najednou vše jde.
Děkuji Cuore a spol. za pomoc a vyřešení mého problému!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.