Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problém s Intel HD 4000 (VYŘEŠENO)  (Přečteno 10126 krát)

motherlander

• Návštěvník
Re:problém s Intel HD 4000
« Odpověď #25 kdy: 25 Března 2013, 10:01:14 »
dobře,  otestuju ten tvůj installer třeba to pomůže, že to blikaní me už děla neklidným abych vždy po ukončení programu dával restart

tak jsem to nainstaloval a tak a žádná změna :( ještě mě napadá nemůže to přímo způsobovat WINE ? jian kuž nevím co to způsobuje,ale na widle zpět už nechci

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #26 kdy: 25 Března 2013, 12:56:51 »
dobře,  otestuju ten tvůj installer třeba to pomůže, že to blikaní me už děla neklidným abych vždy po ukončení programu dával restart

tak jsem to nainstaloval a tak a žádná změna :( ještě mě napadá nemůže to přímo způsobovat WINE ? jian kuž nevím co to způsobuje,ale na widle zpět už nechci
Nejsem si úplně jist, zda jsi stejný případ, ale nějaké změny v ovladači jsem zachytil pro Ivy bridge na toto téma až nyní. Takže možná pomůže až 13.04 s aktuálním ovldačem.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #27 kdy: 25 Března 2013, 13:40:54 »

No tak tímto jsem ztratil zájem to i někdy někde instalovat, očividně to žádné výhody nepřináší...
S tím wine je to opravdu děs... ale nativní hry šlapou bez problémů.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #28 kdy: 25 Března 2013, 13:46:45 »

No tak tímto jsem ztratil zájem to i někdy někde instalovat, očividně to žádné výhody nepřináší...
S tím wine je to opravdu děs... ale nativní hry šlapou bez problémů.
Jak už jsem ti psal. záleží na jaký hw to použiješ. Instaloval jsem to na Intel HD4500M a zvedlo to výkon. Záleží, co tam je předtím za verze.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

motherlander

• Návštěvník
« Odpověď #29 kdy: 26 Března 2013, 08:41:32 »
ale i tak všem moc děkuji za rady ještě zkusím tu trialovku obdoby wine zda se to změní a kdyžtak se na to vykašlu , případně sem hodim ještě koment a po sléze pak dám vyřešeno

motherlander

• Návštěvník
« Odpověď #30 kdy: 04 Dubna 2013, 07:41:40 »
tak nyní jsem to začal zpouštět pres terminal pomoci parametru opengl přímo, blikání je jen než hra naběhne ale po vypnutí už je vše ok :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.