Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: multiseat -- doporucovane reseni?  (Přečteno 957 krát)

martin.mucha

• Návštěvník
multiseat -- doporucovane reseni?
« kdy: 29 Května 2013, 21:08:10 »
Zdravim.

Premyslel jsem, ze misto porizeni druheho pocitace partnerce bych radeji zridil multiseat a usetril nejakou korunku, kdyz uz stejne dostatecne vykonny pc doma je -- rozhodne ho jeden openoffice/browser navic neutaha.

Dival jsem se na mozna reseni, ale variant je hned nekolik. Ma nekdo zkusenost / umel by poradit vhodnou cestu? Nebo je cely ten napad mylny? Cetl jsem, ze zprovozneni multiseatu pomoci jedine graficke karty je ponekud advanced a jeste problematicke, tedy tu moznost (je-li tomu tak) zavrhneme. Co je tedy podle vas lepsi? Nakonfigurovat X aby bezelo vice nezavislych session nad 2 GPU, nebo pouzit neco jako Plugable DC-125 / UD-160-M/A ? Ktera cesta je podle vas z dlouhodobeho pohledu vyhodnejsi?

predem diky za rady, tipy, linky, whatever.

HonzaD

• Stálý člen
  • **
    • VoIP a internetová komunikace
Re:multiseat -- doporucovane reseni?
« Odpověď #1 kdy: 31 Května 2013, 20:43:30 »
Mě se to zdálo super. Ale nikdy jsem si to netroufl zkusit rozchodit. Jsem na to moc velký lenoch a amatér. Navíc člověk se kterým sdílím počítač používá SW který se mi ve wine nepovedlo použitelně rozchodit..
Držím palce a jsme zvědav jak to dopadne..
Někdy mě připadá že SW je nenažranější a nenažranější (co se týče požadavků na výkon).
Sice je pořád levnější HW snad i s lepším poměrem výkon/w ale SW to zabije :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.