Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde youtube (mozilla, opera, chromium...+flashplayer), openSUSE  (Přečteno 4224 krát)

miro1360

• Návštěvník
Zdravím,
nejde mi youtube v prehliadačoch (mozilla, opera aj chromium) v systéme openSUSE 12.1 - gnome ... (to isté mi robilo aj xubuntu - KDE, preto som ho skúsil preinštalovať za opensuse)
Videá na ostatných stránkach mi fungujú aj všetko funguje.
Neviem si s tým poradiť, preto píšem sem.
Youtube mi zobrazuje iba čisto textovú podobu ako keby nenačítalo formátovanie - možno problém s html5. Mám aj povolené IPv6.
Možno mi treba doinštalovať balíček ale nemám potuchu aký.
Ďakujem za rady.

petr384

• Návštěvník
Re:Nejde youtube (mozilla, opera, chromium...+flashplayer), openSUSE
« Odpověď #1 kdy: 30 Července 2012, 10:38:05 »
Mě také nejde přehrávat youtube v Ubuntu nebo Xubuntu 10.04 ve firefoxu,dokáže někdo poradit nebo je to normální,že to nejde přehrávat?

Rover623

Petr Merlin Vaněček

• Moderátor
  • Závislák
    • Lomítkáři
« Odpověď #3 kdy: 30 Července 2012, 21:36:31 »
Hm :( Kdy už konečně bude Internet sám o sobě ze své vlastní podstaty a definice fungovat tak, jak má ... :'(
Stiskni CTRL + W ...
80% mozku tvoří kapalina ... u některých brzdová

PetrN

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 04 Dubna 2014, 20:35:08 »
ne ne, návod výše nefunguje pro vyřešení potíží. vše jsem provedl, vše způsobně prošlo, ipv6 mám vypnuté v rámci celého systému i prohlížeče a některé stránky jsou v textovém režimu (včetně youtube). navíc při srovnání s w8 nebo 4.3 android mobilu na stejném wifi routeru je počítač znatelně pomalejší při stahování.

mám linuxmint 16 petra s prostředím mate, přešel jsem na něj z xubuntu právě kvůli problémům s netem a nepomohol jsem si... hw nojbuk hp630. uměli byste poradit, prosím, jak na to, ev. která distribuce by na tomto hw mohla fungovat "dobře" (tz. v tomto případě včetně internetu a stránek jako yt :) ) díky!

edit: takže zkouším xubuntu 12.04.4, stále nefunkční videa na youtube. doinstaloval jsem openjdk7, flash player, některé stránky stále nabíhají v textovém režimu. věděl by někdo pomoct?
« Poslední změna: 05 Dubna 2014, 15:12:32 od PetrN »

Deadly

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 05 Dubna 2014, 16:57:49 »
Já si myslím, že je to routerem. Zkoušet různé distribuce nepomůže.
Jinak ten problém už se tady řešil:
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=60461.msg438543#msg438543
Intel Core i5-4690K 3.50GHz, 16 GB RAM, GeForce GTX 1060 6GB, ASUS Xonar DGX, U̶b̶u̶n̶t̶u̶ ̶22.̶0̶4̶ ̶6̶4̶b̶i̶t̶,̶ Linux Mint 22 Cinnamon 64bit

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.