Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: BUGY v 14.04  (Přečteno 5119 krát)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re:BUGY v 14.04
« Odpověď #25 kdy: 21 Dubna 2014, 12:11:36 »
Gksu tam je, nabízel se mi jako doplněk při instalaci Synapticu, ale moc nefungoval, Nautilus při jeho použití vždycky havaroval
S tymto som mal problem aj ja a hlasilo to chybu "Gtk-Message: Failed to load module "overlay-scrollbar" ale dajako sa to same vyriesilo. :D Chybu to hlasi ale nautilus nabehne.

Mne sa zasa stalo ze som mal skusobne 14.04 na testovacej particii a po instalacii som prekopiroval nastavenia z home na novo nainstalovane U14.04 a ono nastavenia odignorovalo a musel som zasa vsetko nastavovat rucne. (U14.04 gnome-panel)
Inak drobnosti ako velky rozostup ikon v panely a chybajuci applet pocasia. No a co ma najviac irituje je ze sa neda 2x spustit to iste umiestnenie nautila. Cize dam miesta -domovsky priecinok a ak to zopakujem uz mi nautila neotvori lebo uz ma spustene jedno take okno. :(
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
Re:BUGY v 14.04
« Odpověď #26 kdy: 21 Dubna 2014, 12:20:08 »
No a co ma najviac irituje je ze sa neda 2x spustit to iste umiestnenie nautila. Cize dam miesta -domovsky priecinok a ak to zopakujem uz mi nautila neotvori lebo uz ma spustene jedno take okno. :(

Tohle je holt vlastnost Nautila, to je na prostředí nezávislé.

Napadá mě jen jedna možnost, která bohužel neřeší různé pracovní plochy. Kliknout pravým na ikonu adresáře v cestě v horní části okna a vybrat "Otevřít v novém okně".
« Poslední změna: 21 Dubna 2014, 12:46:46 od GdH »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.