Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Empathy/Gwibbler účet  (Přečteno 1089 krát)

janoada

• Aktivní člen
  • *
Empathy/Gwibbler účet
« kdy: 16 Dubna 2014, 22:18:28 »
Ospravedlňujem sa, je mi jasné že sa to tu už pravdepodpbne veľa krát riešilo, no nič použiťeľné som nenašiel.

ubuntu 12.10

Mám problém s vytvorením online účtu (facebook) vyhodí mi tam toto
Kód: [Vybrat]
Error Accessing App
We're sorry, but the application you're trying to use doesn't exist or has been disabled.

je to niečo iné ako pred preinštaláciou systému, ale ani pred tým mi to vôbec nešlo → tam mi účet išiel vytvoriť ale mohol som mať emathy alebo gwibblera zapnutého celý deň, ale nechytal sa. skúšal som už mnohé postupy, keď som nepodal relevantné informácie tak sa ospravedlňujem → zjednám nápravu

Ide mi len o to, aby som nemusel stále pozerať na das Gesichtbuch....

ďakujem za pomoc

janek-m

• Host
Re:Empathy/Gwibbler účet
« Odpověď #1 kdy: 16 Dubna 2014, 23:01:19 »
Online účty nepoužívam, ale ako uvádza webup8.org, Gwibber má problémy vytvoriť takýto účet na Facebooku vo verziách 12.04, 12.10. Na odstránenie tohto problému sa odporúča zeditovať /usr/share/gwibber/plugins/facebook/__init__.py
Tak vyskúšaj: http://www.webupd8.org/2013/01/fix-facebook-not-working-with-gwibber.html

janoada

• Aktivní člen
  • *
Re:Empathy/Gwibbler účet
« Odpověď #2 kdy: 21 Dubna 2014, 20:39:14 »
Ospravedlňujem sa za meškanie, bol som mimo a nemal som tam kto vie aký net....
Gwibbler a Empathy som vlastne udal ako príklad..... mne totiž nejde vytvoriť účet zo systému..... nastavenia systému→online účty→facebook...... vytvoriť účet.... pred preinštaláciou systému mi to šlapalo cca v pohode (išiel vytvoriť účet ale Emp. ani Gwib. ho akokeby ignorovali.

teraz skúšam aptidute update & upgrade, asi mu nieco (urcite) chyba...

EDIT: nezabralo, stale rovnaký výsledok
« Poslední změna: 22 Dubna 2014, 17:20:13 od janoada »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.