Zdravím,
Som tu nový resp. aj samouk linuxu. Ubuntu je pre mňa naj možnosť (14.04 to vyhrála na plnej čiare) a to som skúsil už všetky možné distrá

Jedna vec ktorá sa mi nepodarila prelomiť je/sú 3d flash hry a ich následné zamŕzanie či sekanie... ako príklad postačí farmville 2 na facebooku
moja zostava ntb:- AMD Turion™ 64 X2 TL-62 s dvoma jadrami 2.1 GHz
- ATI Mobility Radeon™ HD 3470 s podporou technológie HyperMemory
Skúšal som už všetko možné podľa priateľa pána googla, no žiadna rada nepomohla alebo som si úplne rozhasil systém, preto zakladám toto téma...
Teraz mám nainštalovanú čistú verziu distra ubuntu 14.04, dodatočný ovladač v ponuke nemám tak som nič neinštaloval, ako napr. kedysi pri staršej verzii tohoto distra som mohol nainštalovať so slobodným ovladačom catalyst atd., ale aj tak tento problém nevyriešil. Používam teraz defaultný tuším RV620 (flash videá nesekajú ani vo full screene, hry nehrávam tak neviem no žena keď si chce spustiť farmville 2 na facebooku tak jej strašne seká) otázka znie, dá sa nejako vyriešiť aspoň 3D vo flashi, keď nie 3D akcelerácia v celom systéme?
ďakujem z rozbitím tohoto problému, je to jediná vec s ktorou si lámem hlavu a kvôli tomu musím používať p. Gattesa

Edit GdH: korekce retardovaného názvu vlákna