Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: League of legends nefunguje login  (Přečteno 4575 krát)

kordy

• Návštěvník
League of legends nefunguje login
« kdy: 09 Dubna 2014, 21:44:44 »
Dobrý večer.
Nainstaloval jsem na Ubuntu přes PlayOnLinux podle nějákeho návodu na internetu. Všechno fungovalo stáhl sem si i upgrade až do momentu, kdy se chci přihlásit v tu chvíli mi to vyhodí, že to nesouhlasí a že mám jméno nebo heslo špatně... Špatně to určitě neni na windows mi to funguje a že bych se tolikrát překlik tomu nevěřím. Poprve jsem to zkoušel tak před měsícem a měl jsem pouze čistě nainstalované Ubuntu s tímto výsledkem. Potom sem se tím nezabýval. Když jsem nainstaloval update na Ubuntu tak sem si říkal třeba se něco změní no změnilo vyhodilo mi to nějákej eror co sem si bohužel neuložil. No a teď je výsledek zase stejnej nejdá se přihlásit. Má někdo s tímot zkušenosti? Googlil jsem docela dlouho nikdo nic podobného nepsal... Děkuji za pomoc :)
« Poslední změna: 09 Dubna 2014, 22:05:10 od kordy »

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Re:League of legends nefunguje login
« Odpověď #1 kdy: 10 Dubna 2014, 15:33:05 »
Aktualizujte wine (navod na winehq.org), mozna se to tim spravi.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Kiaobcui

• Aktivní člen
  • *
  • .. the more you are able to hear.
« Odpověď #2 kdy: 06 Května 2014, 10:57:27 »
Neviem podla akeho navodu si instaloval, ale pri League of Legends su dost potrebne dll kniznice, ktore treba doinstalovat vo winetricks. Su to konkretne tieto:

d3dx10
d3dx9_26
d3dx9_28
d3dx9_31
d3dx9_35
d3dx9_36
d3dx9_39
d3dx9_42
d3dx9_43
d3dx9
directx9
vcrun2005
vcrun2008

Co sa tyka wine, je tam specialny pre League of Legends (verzia 1.7) da sa nastavit v playonlinux.

2. Skus hru spustit cez terminal a sleduj, ci tam nieco zaujimave neskoci.

3. Dalsia moznost opravy je pouzit lol tool, (vygoogli). Je to pythonovy script ktory opravuje niektore chyby.
Znamemu tento nastroj opravil ingame shop, ktory predtym nefungoval. Za pokus stoji.

EDIT: Za zmienku stoji, ze ked das hodnotu hudby  v config subore v instalacii LoL na NULU, (vypnutie hudby) tak sa tvoje FPS zvysi. Hudba sa da vypnut aj v ingame nastaveniach, efekt to ma rovnaky ako editacia config. Ono to ale nie je to prave orechove, bez hudby :/ to je pravda.. (cim nizsie detaily, tym viac FPS)
« Poslední změna: 06 Května 2014, 11:00:00 od Kiaobcui »
"Uživatelé Linuxu jsou spíše komunitou. Jednají s lidmi, ne s korporacemi."

Kotoulek

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 09 Června 2014, 11:43:54 »
Ja s tímhle připadem mam dost zkušenosti.
Nainstaloval jsem take lol přes playonlinux a dělalo mi to pořad problemy.
Týden jsem se tomu věnoval a hledal na internetu.
Na poslední napad jsem napsal League of legends on linux do googlu a ukazala se tahle varianta: http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1946188 Zde maš kompletni oficialni instalaci.
Od te doby, cokoliv co potřebuju sehnat za hry na ubuntu 14,04 LTS, tak hledam pouze anglicky a už ani nepoužívam playonlinux.

;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.