Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: V ubuntu nejde facebook  (Přečteno 1502 krát)

roaster

• Návštěvník
V ubuntu nejde facebook
« kdy: 07 Června 2014, 19:48:27 »
Ahoj kamarád má ubuntu 14.04. Má fakt dobrej komp- precision, osm jader, všechno mu krásně šlape. Problém je v tom, že se mu nejde přihlásit na facebook. Zkoušel se přihlásit jinej kámoš na jeho kompu a šlo mu to.. ale kámošovi to prostě nejde.
 Jakmile vyplní kolonky a odentruje, nic se nezmění, kromě adresy na www.facebook.com na http://www.facebook.com/r.php. Vyplňovaní políčka zmizí a naskočí jen tlačítko "Log into existing user".
Zkoušel jsem už všechno, vymazal cache, cookies, bleachbit, žádný doplňky kromě Ubuntu Firefox modifications, kterej sem taky zkoušel zakázat tam nejsou.. Zkoušel jsem i svůj profil, ale nepustí mě to, že mam špatný heslo..
Jednou už se to stalo na jeho předchozí čistý instalaci 13.10- nějak se mi povedlo to vyřešit, ale teď jsem bezradnej..
 Ostatní prohlížeče dělají to samé. Zřejmě to blokuje nějakej interní program, evolution jsem už odstranil, ale taky to není on..
 Můžete prosím poradit?

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
Re:V ubuntu nejde facebook
« Odpověď #1 kdy: 10 Června 2014, 10:26:02 »
v terminálu prohlížeč links jste zkoušeli? Jako systém ti nic neblokuje, pokud jste tam něco nenastavili  8)
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

geofre

« Odpověď #2 kdy: 10 Června 2014, 11:59:06 »
evolution jsem už odstranil, ale taky to není on..

Jak tě napadlo, že odstranění evolution pomůže facebooku to fakt nevím :-D
Ubuntu Mate 14.04 LTS / W7 64-bit

roaster

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 10 Června 2014, 19:31:34 »
Ne, je to čistá instalace, jsme nenastavovali. Nevím, jak je to možné, ale minule jsem odstranil něco jako unity facebook plugin nebo co to bylo, bylo to normálně v repu.. a pak to běželo.. Jenže teď to nepomáhá.. Přes Faceboook Messenger mu to jede. Myslím, že buď to blokuje nějakej program s takovým facebook pluginem (proto jsem se snažil odstranit preventivně evolution), nebo je problém s jeho zabezpečením účtu..

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
« Odpověď #4 kdy: 11 Června 2014, 00:09:09 »
Celý je to divný, pochybuji že ti někdo poradí, prohlížeče nejsou vázány na pluginy, nebo co to vlastně v tom novém Ubuntu je...
Doporučuji udělat zálohu systému a nainstalovat tam znovu Ubuntu, tím aspoň zjistíte kde je problém

Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.