Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kernel driver VirtualBoxu not installed[VYŘEŠENO]  (Přečteno 9287 krát)

jmp

• Host
Re:Kernel driver VirtualBoxu not installed[VYŘEŠENO]
« Odpověď #25 kdy: 19 Června 2014, 19:30:36 »
viz. odpovědi #14 a #16

případně u virtuálky pravé myšítko a Show log... (CTRL+L)

vuva

• Návštěvník
« Odpověď #26 kdy: 19 Června 2014, 20:12:46 »
No musim rict, ze se mi to povedlo cirou nahodou, ctrl+L jsem namackal aspon desetkrat, kombinovane s levym nebo s pravym a naprosto nic se nedelo. Pak se v jednu chvilku objevila tabulecka se zaznamem, ve kterym se ale stejne nic nevypsalo... Jelikoz to nejde prekopirovat, tak to prepisu:
Žádný soubor se záznamem nenaleze. Stiskněte tlačítko Aktualizovat pro opětovné prozkoumání složky se záznamy /home/vuvator/VirtualBox VMs/vuva/Logs.
Nicmene ani po klepnuti na Aktualizovat se ve vypisu nic nestalo. Samozrejme jsem to zapinal pred pokusem spustit virtualni PC a na aktualizovat klikal po pokusu.
Notebook Asus K55V, procesor Intel core i7, grafika Nvidia GeForce GT 630M
Ubuntu 16.04

vuva

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 19 Června 2014, 22:35:53 »
Ted jsem nasel mozna neco co by mohlo pomoct s vyresenim. Jak uz jsem nekde asi psal, v zakladnim prostredi ubuntu mi neslo spustit terminal(myslim ten program), tak jsem si ho ted chtel v ubuntu klasik obnovit pres synaptic. Kdyz jsem ho nasel, tak mi to v balickach, ktere pri instalaci programu terminal budou odstraneny vypsalo 2 balicky, mimo jine i VirtualBox 4.3.
Ocividne mi instalace toho virtulboxu odstranila terminal i gnome jako takovy.
Ubuntu 16.04

vuva

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 20 Června 2014, 19:48:25 »
Dnes odpoledne se mi ciste nahodou povedlo spustit virtualni pocitac ve virtualboxu. Co bylo jinak nezli predtim nemam tuseni. Jelikoz mi verze ze stranek autoru odinstalovala gnome, terminal, centrum softwaru (a mozna jeste neco o cem zatim nevim), tak jsem si vse obnovoval. Pricemz v pripade obnovy terminalu mi synaptic nahlasil kolizi baliku terminalu s virtualboxem. Tak jsem ho nainstaloval (balik terminalu) a pak si hral s ostatnima vecma. O nejakou dobu pozdeji po snad kompletni obnove programu jsem si rekl, ze to jeste zkusim a nainstaloval jsem to z centra softwaru a zkusil zapnout. No a ejhle uz to slape... Nebo minimalne mi jde spustit virtualni PC aniz by mi to vyhodilo ty dve vyse uvedene chybove hlasky.
Takze asi toliko k reseni meho problemu.
Ubuntu 16.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.