Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: MonoDevelop-Monogame  (Přečteno 2095 krát)

Samms

• Aktivní člen
  • *
MonoDevelop-Monogame
« kdy: 15 Července 2014, 13:36:52 »
Dobrý den,
v Ubuntu 13.04 jsem jako první (kvůli podivuhodným balíčkovým závislostem, jež mi při předešlé instalaci zničily systém, kterýžto jsem následně musel nainstalovat znovu) věc nainstaloval Monogame. Bohužel internet mám vrtošivý, načež mi stahování několikrát selhalo. Přesto však nakonec doznalo Aptitude instalace zmíněného, nikterak však nestačily jen problémy při stahování, i instalace seznala mnoha úskalí. Nakonec jsem MonoDevelop spustil, založil XNA projekt a dokud jsem nepřidal jednoduché vykreslení 2D Textury, vše šlapalo. Po cvičném nárysu aplikace jsem debuggingoval vykreslení obyčejného PNG obrázku. A ejhle - nyní mi po každém ukončení debuggingu aplikace spadne. Nezáleží na ničem - zkrátka jak se pokusím vykreslovat a ukončím debugging, celou obrazovku zastíní cyklické vykreslování neurčitelného obrazce (bílé, růžové a další pruhy - ne šum - asi je to kousek původní obrazovky) a PC musím restartovat. Nemám možnost jej jakkoliv ovládat. Ztratím i možnost přejít do konzole - asi je to celé zacyklené, načež se nedobere ke vstupu z klávesnice... Zkusil jsem přeinstalovat Monogame - beze změny. Neznáte to někdo, či tak?
Děkuji.
« Poslední změna: 15 Července 2014, 13:38:57 od Samms »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.