Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Niečo ako DVB-T....  (Přečteno 1728 krát)

peetee

• Návštěvník
Niečo ako DVB-T....
« kdy: 15 Července 2014, 00:54:13 »
Dobrý večer... Neviete náhodou poradiť?.. Práve my skolabovalo staré DVB-T a chcel by som ho nahradiť niečím iným. Môj nápad, teda ak by šiel zrealizovať a také niečo existuje...by bolo ZARIADENIE, niečo ako DVB-T pre DVA nezávislé televízory v dome, s vlastným HDD v ktorom by boli napríklad FILMY atď.... na ktoré by bolo možné sa pripojiť cez WIFI s PC alebo notebook-mi a zdielať tak tento obsah... Ak nájdete hoďte sem prosím názvy alebo linky, ja si už vyhľadám...ďakujem Výborne

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re:Niečo ako DVB-T....
« Odpověď #1 kdy: 15 Července 2014, 08:47:27 »
Neviem ci najdes nieco co funguje ako DLNA server. Vo vseobecnosti by som hladal asi nieco co bezi na linuxe alebo androide.
Najdene na rychlo
https://www.mall.sk/multimedialne-centra-dvb-t/#!p[DLNA]=YES
Nedari sa mi vytvorit url odkaz kvoli tym hranatym zatvorkam v odkaze tak si to prekopiruj rucne.

P.s Teoreticky na android ide nainstalovat DLNA server.
« Poslední změna: 15 Července 2014, 08:54:18 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

jany

• Aktivní člen
  • *
Re:Niečo ako DVB-T....
« Odpověď #2 kdy: 25 Července 2014, 20:23:03 »
Len teoreticky.
Nejaky mali PC napr. raspberry pi, bananna pi, alebo trocha silnejsi ODROID-U3 s DVB-T USB device (maju velmi nizku spotrebu).
Na DVB-T pouzit niektoru z streamovacich aplikacii, lastdvb, tvheadend .... (prip. tam hodit viac tunerov v zavislosti od sledovania viac muxov).
V tomto pripade to mozes pouzit na tolko zariadeni kolko chces (TV, NTB, PC ...).
Server --> ubuntu server 14.04 LTS
Desktop --> Linux Mint 17
NTB --> Linux Mint 17

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.