Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Boinc  (Přečteno 2449 krát)

ctt

• Návštěvník
Boinc
« kdy: 14 Února 2007, 19:56:42 »
zkousel jste nekdo Boinc na Ubuntu ?
nejak se mi nedari tohle pod Linuxem zprovoznit.
poradite ?
diky

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Boinc
« Odpověď #1 kdy: 14 Února 2007, 20:01:32 »
Provozuju ho normálně, ale ne ten z repozitářů - ten mi netuším proč nefunguje, musel jsem si stáhnout od nich ze stránek, ale je to samoinstalačka a neměl jsem při instalaci problémy (šlo to úplně samo :))

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Boinc
« Odpověď #2 kdy: 14 Února 2007, 20:09:30 »
Ja som to tiez mal neaky cas a islo to bez problemu.
Tu ho mozes stiahnut a tusim graficku nadstavbu (boinc-manager) som daval cez synaptic, ale presne si uz nepamatam.
http://boinc.sk/?art=download&uid=
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Boinc
« Odpověď #3 kdy: 14 Února 2007, 21:46:19 »
Já BOINC používám a dokonce ten z repozitářů Ubuntu. Na žádný problém jsem nenarazil, naopak na rozdíl od Windows s ním nemám pod Linuxem žádné problémy.
Kubuntu forever :-)

Pavelp

• Host
Boinc
« Odpověď #4 kdy: 15 Února 2007, 10:26:58 »
Neco chodi a neco ne, casto je chyba na serverech. naprosto dokonaly je einstein@home, jede temer bezchybne. Zlepsilo se i seti. Vubec mi nevyhovuje nastaveni paramertu doby vypoctu, takze vse mam nastavene jednotne a zapinam a vypinam to cronem. Chliv se udela, kdyz jste ve vice projektech a spravujete to z vice stranek, tak se ty konfigurace tlucou. Tohle hosi silne nedomysleli, na to ze je to univerzita a jeste k tomu AAAmericka je to v podstate cunarna. Dobry je se kouknout na ceske stranky boinc, (byvale hrusice) jsou tam docela nadsenci a dost informaci.

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
Boinc
« Odpověď #5 kdy: 15 Února 2007, 10:31:41 »
Citace: Pavelp
...na to ze je to univerzita a jeste k tomu AAAmericka je to v podstate cunarna...
jj, starej dobrej textovej seti klient. Ve starem projektu jsem mel spocitano pres 7500 workunits, kdyz presli na BOINC tak jsem prestal pocitat.

Pavelp

• Host
Boinc
« Odpověď #6 kdy: 15 Února 2007, 10:53:07 »
Citace: lukas.svoboda
Citace: Pavelp
...na to ze je to univerzita a jeste k tomu AAAmericka je to v podstate cunarna...
jj, starej dobrej textovej seti klient. Ve starem projektu jsem mel spocitano pres 7500 workunits, kdyz presli na BOINC tak jsem prestal pocitat.
Mel jsem taky takovy cukani, ale neunes jsem to psychicky a asi dve masiny mi Seti jedou. Co kdyby jednou ..... Na Klasiku jsem mel asi 3500 jednotek.

lubosma

• Návštěvník
Boinc
« Odpověď #7 kdy: 16 Února 2007, 22:02:55 »
Dajte si : http://wiki.debian.org/BOINC je super instalacia treba si ale dat tu "unstable"

Pavelp

• Host
Boinc
« Odpověď #8 kdy: 17 Února 2007, 08:43:28 »
Neslo by v kratkosti popsat, co je na ni tak "super" ?

lubosma

• Návštěvník
Boinc
« Odpověď #9 kdy: 17 Února 2007, 15:47:25 »
No pre mna to je super preto lebo ja som v Linuxe zaciatocnik a na tejto stranek je to podla mna celkom jasna instalacia

lubosma

• Návštěvník
Boinc
« Odpověď #10 kdy: 17 Února 2007, 15:54:22 »
a slape to super :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.