Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Steam stahuje rychlostou 7bytes/s  (Přečteno 4550 krát)

Kiaobcui

• Aktivní člen
  • *
  • .. the more you are able to hear.
Steam stahuje rychlostou 7bytes/s
« kdy: 12 Listopadu 2014, 20:48:01 »
Zdravim znovu. Kupil som dalsich 300 hier na steam (haha)
ale teraz sa vyskytla zaujimava chyba: Steam dneska stahuje hru rychlostou 5 kb/s az postupne pomalicky klesne na rychlost 2 bytes/s  a potom stahovanie vypne.. Po 10 minutach zase zacne stahovat 5kb/s a zase sa potom vypne..
WTF? Zazil niekto nieco podobne? steam -tcp som skusal, nic sa nezmenilo. Internet mi ide samozrejme dobre, na steame som vcera stahoval 700kb/s uplne v pohode, torrenty stahujem rovnako v pohode dokonca steam niekedy hlasi chybu pripojenia: http://postimg.org/image/gkmde3p7v/
Ale chatovat sa mi da, aj prezerat online obchod sa mi da. SKratka Steam klame, pripojenie mam dobre a vsetko funguje, okrem stahovania hier. Neviem ci mam cakat na zazrak, lebo zazracne to prestalo fungovat - zazracne to aj zase zacne? Nechapem .. fakt nechapem.

Nejake rady? :/   Dakujem :)
"Uživatelé Linuxu jsou spíše komunitou. Jednají s lidmi, ne s korporacemi."

Petr Merlin Vaněček

• Moderátor
  • Závislák
    • Lomítkáři
Stiskni CTRL + W ...
80% mozku tvoří kapalina ... u některých brzdová

Kiaobcui

• Aktivní člen
  • *
Re:Steam stahuje rychlostou 7bytes/s
« Odpověď #2 kdy: 12 Listopadu 2014, 21:04:02 »
Prestudoval som celu Steam Community a nasiel som aj toto vlakno, ale toto zial nepomohlo :(

"Change your download server and restart steam, see if that helps. Check http://store.steampowered.com/stats/content/ to help pick a server"

Chyba bude inde :/ vystriedal som niekolko download serverov.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 12 Listopadu 2014, 21:30:34 »
Restart Steamu jste udělal z menu, nebo uzavřel křížkem? Křížek to jen hodí na lištu.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Kiaobcui

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 12 Listopadu 2014, 21:50:58 »
Restart som urobil cez terminal: steam --restart.
Potom steam potreboval update cca 200mb ale nic sa nezmenilo.. Hra sa mi stiahla normalne do 18-tich percent a odvtedy sa to vysplha na 5kb/s a pomali to klesa az na nulu. Spravil som to uz niekolko krat. Vcera sa mi hry normalne stahovali, aj ked som mal ine problemy pri spusteni (moj prvy topic) ale to je teraz bokom.

EDIT: Po zmene regionu downloadov Steam sam ponukne restart, celkovo sa vypne a zase zapne.
+ Spravil som ten steam --restart
« Poslední změna: 12 Listopadu 2014, 21:53:19 od Kiaobcui »

Kiaobcui

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 13 Listopadu 2014, 13:20:48 »
Takze,
Citace
pripojenie mam dobre a vsetko funguje, okrem stahovania hier. Neviem ci mam cakat na zazrak, lebo zazracne to prestalo fungovat - zazracne to aj zase zacne? Nechapem .. fakt nechapem.

Ano, presne to sa stalo, zazracne to zacalo fungovat: http://postimg.org/image/osh4z2oyn/

Aj tak by som Vas poprosil o radu, koli comu sa to stalo.. Pisal som na ubuntu forum na facebooku a jeden pan mi povedal, ze ak mam Steam nainstalovany aj na inom PC na rovnakej sieti, problem moze byt s tym. (porty atd)
Nerozumiem tomu, ale ak by to niekto pochopil, budem vdacny za vysvetlenie :) Momentalne som zapol druhy PC na ktorom je Steam. Steam sa zacal updatovat a ked bolo vsetko stiahnute, napisal ze je chyba pripojenia, a moj Steam zacal stahovat. Co si o tom myslite? :O

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.