Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compaq presario CQ60 - wifi atheros  (Přečteno 1491 krát)

JS

• Aktivní člen
  • *
Compaq presario CQ60 - wifi atheros
« kdy: 12 Prosince 2014, 16:58:40 »
Mam na tomto prokletem notebooku dalsi problem a to s wifi. Je tam Atheros AR242x/AR542x podle lspci.
Wifi mi nevidi zadne site.
Pokud zadam
Kód: [Vybrat]
rfkill list alltak mi vypise ze hardwarove ani softwarove blokovan neni.
V ifconfig rozhrani wlan0 rovnez vidim.
Je to az usmevne, ale wifi zacne v pohode chodit az kdyz po sobe zmacknu 5x hardwarove tlacitko wifi on/off. Overeno asi 15ti restarty. :-)
Jde to nejak vyresit aby kamos nemusel tuhle proceduru po kazdem zapnuti notesu absolvovat?
Dekuji za radu.

JS

• Aktivní člen
  • *
Re:Compaq presario CQ60 - wifi atheros
« Odpověď #1 kdy: 13 Prosince 2014, 12:29:23 »
Tak s temi 5 zmacknutimi to beru zpet. Staci jen jednou, ale dost trva nez se to projevi. Odpovidalo to tem 5 zmacknutim kdyz uz jsem byl nas....y. :-)
Ale neslo by to nejak vyresit aby wifi bylo aktivni  hned po zapnuti notebooku? Navic kdyz mi rfkill vypisuje ze to neni softwarove ani hardwarove blokovano?
Nevite co zkusit?

Dano V

• Stálý člen
  • **
Re:Compaq presario CQ60 - wifi atheros
« Odpověď #2 kdy: 13 Prosince 2014, 13:08:11 »
Prejdi si tento odkaz http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2180357 a vyskúšaj to z posledného postu.
 Ešte sem môžeš hodiť výpis zo skriptu, ako to majú v tom odkaze. Pomôže to ostatným.
 Stiahni hom a označ za spustiteľný. Spusti, bude to chcieť heslo potom to do zložky odkiaľ si ho spustil uloží textový súbor s info o tom ntb, ten potom vlož sem.
>>>wireless_script
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.