Ahoj,
prosím o radu s následujícím problémem. V PC mám složku Hudba, kterou občas zálohuji na externí disk. Používám na to Krusader, prostě označím všechny adresáře ve složce Hudba, na druhé straně nastavím tu samou složku na externím disku a dám kopírovat. Pak zaškrtnu Apply to all a Přeskočit, aby se nahrávaly jen soubory, co tam ještě nejsou. Dnes jsem ale na tom externím disku něco v té hudbě hledal a zjistil jsem, že některé složky se tam vůbec nepřekopírovaly, nikdy jsem si toho nevšiml. Začal jsem trochu pátrat a zjistil jsem, že když dám v Krusaderu spočítat velikosti složek a pak to samé v Nautilu, vůbec se to neshoduje. Oba disky jsou naformátovány na NTFS.
Nautilus PC disk - souborů 5393, velikost 39.1GB
Krusader PC disk - souborů 4897, velikost 36.4GB
Nautilus externí disk - souborů 5295. velikost 35.2GB
Krusader externí disk - souborů 4830, velikost 32.8GB
Krusader v těch složkách vidí podstatně méně souborů, netuší někdo, kde může být problém?
Děkuji za radu

EDIT: Zjistil jsem, že jsem špatně pochopil funkce Krusaderu, myslel jsem, že je to stejné jako v Total Commanderu. Když označím složku pro kopírování a ona již na druhém disku existuje, Total Commander tam překopíruje všechny vnořené složky a ty identické soubory, co už tam jsou, nekopíruje. Když v Krusaderu dám tu volbu, co jsem popsal nahoře, tak on ty složky co už na cílovém disku existují úplně přeskočí. Jdu studovat Krusader