Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Napálenie hudobného cd  (Přečteno 2570 krát)

Juri1990

• Aktivní člen
  • *
Napálenie hudobného cd
« kdy: 22 Října 2015, 18:07:35 »
Zdravím, viete mi poradiť cez čo a ako napáliť mp3 hudobné cd? Skúšal som to cez k3b a pozeral som brasero, ale keď to dávam ako hudobné cd, tak mi to hodí, že je to príliš veľké a veľkosť píše v minútach. Datové cd mi z toho spravilo jeden track, ktorý nešiel prehrať. Má to byť do autorádia, ktoré má podporovať mp3.
V linuxe som úplný zelenáč, tak na mňa zľahka jak na debila :D

zdeans

• Aktivní člen
  • *
Re:Napálenie hudobného cd
« Odpověď #1 kdy: 22 Října 2015, 21:28:26 »
Jestli to dobře chápu, tak potřebuješ z klasického hudebního wav CD udělat MP3?
Nebo naopak z MP3 udělat  wav CD?
Jestli je to ten první případ, tak jsem to kdysi dělal tak, že jsem to CD graboval programem  RipperX a ten mi udělal z CD klasický MP3 a pak jsem to vypálil nějakým programem jako datovou kompozici. Já používám program Xfburn, pač mám Xubuntu a tam je ten program v základu.
No a pokud bys chtěl udělat z MP3 hudební CD, tak třebas SoundConverter by to měl umět převést do wav, ale nikdy jsem to nedělal. No a pak to vypálit jako klasické CD, třeba v tom Xfburn, tam to jde. Kdysi jsem zkoušel na vypalování i to Brasero, ale každý druhý vypalování nějak selhalo a cd jsem mohl vyhodit, ale možná od té doby se situace zlepšila, nevím.
« Poslední změna: 22 Října 2015, 21:36:42 od zdeans »
Asus M5A99FX Pro r2.0 AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor (Vishera FX-6300), Ram: 8GB DDR3 1866Mhz, nVidia GeForce GTX 960 2GB, HDD: Samsung SP2504C 250GB, WD Caviar Blue 500GB
Ubuntu 17.10 Artful Aardvark

Juri1990

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 23 Října 2015, 11:50:35 »
Práve že mám mp3 súbory a chcem ich vypáliť aby zostali v mp3 formáte, ale aby sa to chovalo ako hudobné cd. Myslím, že v nero to šlo, ale ten som pekných pár rokov nevidel.

navsteva

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 23 Října 2015, 12:08:39 »
Práve že mám mp3 súbory a chcem ich vypáliť aby zostali v mp3 formáte, ale aby sa to chovalo ako hudobné cd. Myslím, že v nero to šlo, ale ten som pekných pár rokov nevidel.

MP3 cd by mělo být zřejmě klasické datové cd, na kterém jsou vypáleny soubory mp3. Brasero by to mělo určitě zvládnout. Možná to autorádio neumí přehrávat datová cd a ty mp3 umí přes flashdisk.

Juri1990

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 23 Října 2015, 15:40:39 »
Tak nakoniec som zistil, že to autorádio je marha, lebo mp3 nepozná a to je rok výroby 2008.

uusi

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 07 Listopadu 2015, 14:43:31 »
Přes Brasero , je perfektní . Kolik já zkazil CD / DVD pod windows , používal jsem od dob xp po w7 Ashampoo a v Ubuntu s Brasero zatím ani jedno. Sice točící se  placky už používám málo , ale občas si zálohuji nějaké fotky nebo video s kamery .
Vypálit mp3 normálně , zadat datové CD .

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.