Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Trickle  (Přečteno 2167 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Trickle
« kdy: 23 Února 2007, 10:51:08 »
Funguje vam trickle tak jak ma?
Ja bych potreboval v azureusu omezit upload na minimum, tudiz jsem spustil azureus pomoci "trickle -u 0 azureus"

Kód: [Vybrat]
xombox@Nektarinka:~$ trickle -u 0 azureus
trickle: Could not reach trickled, working independently: No such file or directory
Starting Azureus...
Loading Azureus:
/usr/lib/jvm/java-1.5.0-sun/jre/bin/java -Xms16m -Xmx128m -cp "/home/xombox/.Azureus/Azureus2.jar:/home/xombox/.Azureus/swt.jar" -Djava.library.path="/home/xombox/.Azureus" -Dazureus.install.path="/home/xombox/.Azureus" org.gudy.azureus2.ui.swt.Main ''
Cili upload by mel byt omezen na 0Kbit/sec. Avsak tomu tak neni. Azureus to proste ignoruje a stahuje si jak data si odesila jak chce :-(
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

sarig

• Návštěvník
Trickle
« Odpověď #1 kdy: 23 Února 2007, 11:43:17 »
a proc nenastavis omezeni primo v azureusu? je to jednodussi :-)

kazdopadne jsem tricke zkousel treba na operu nebo firefox a nejak se mi to nedarilo prikaz trickle -d 64 -u 64 opera sice probehnul ok ale omezeni stejne nefungovalo

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Trickle
« Odpověď #2 kdy: 25 Února 2007, 19:18:19 »
Protoze v azureusu nejde nastavit Upload na 0kb/s. Nejmin tam je 5 nebo 6kB/s :-(
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Robin M.

• Aktivní člen
  • *
    • http://zkratak.xf.cz
Trickle
« Odpověď #3 kdy: 25 Února 2007, 19:23:51 »
já mám ktorrent, funguje snad jako jedinej skvěle a jde nastavit min 1kB/s
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

sarig

• Návštěvník
Trickle
« Odpověď #4 kdy: 26 Února 2007, 13:12:59 »
kdyz uz sme u toho trickle, funguje to vubec nekomu? potreboval bych neco jednoduchyho na omezeni trafiku...

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Trickle
« Odpověď #5 kdy: 26 Února 2007, 14:59:01 »
Citace: sarig
kdyz uz sme u toho trickle, funguje to vubec nekomu? potreboval bych neco jednoduchyho na omezeni trafiku...
Presne to me taky zajima. Ptal jsem se uz v prvnim prispevku :-)
Mne to teda neslape!
Asus A6JC-Q003, Ubuntu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.