Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compiz ve Feisty ale co Beryl?  (Přečteno 2325 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Compiz ve Feisty ale co Beryl?
« kdy: 10 Března 2007, 09:43:51 »
Dnes jsem se docetl, ze Feisty bude mit primo v sobe Compiz. Pokud upgraduju z edgyho na FF, nebude se mi Beryl tlouct s compizem? Lze mit nainstalovane oboje a prepinat pomoci beryl manageru?

Pozn.: beryl je pry odruda compizu, tak nechapu, proc  misto jednoho poradnyho window managera, delaji hned dva. Clovek v tom ma potom bordel :)
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Vojtin

• Host
« Odpověď #1 kdy: 10 Března 2007, 10:06:03 »
Lze přepínat, compiz je prý odladěnější.

really small

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Března 2007, 18:50:07 »
A funguje s ATI kartami? Ja jsem mel docela problem (presneji nevyreseny problem) s nainstalovanim Berylu pod svoji ATI (x1400) pod EE. Narozdil od toho sestre to na jeji nVidii beha nadherne. Compiz jsem nezkousel, takze nevim, ale predpokladam stejny problem. Nema tedy nekdo zkusenost ve FF jak beha akcelerovane prostredi na ATI???

Pavel

• Návštěvník
    • http://www.keramka.cz
« Odpověď #3 kdy: 15 Března 2007, 15:38:56 »
mi jede na integrovamen intelu 945GM...
The more I see the less I know
The more I like to let it go...

GabelCZ

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 23 Dubna 2007, 10:49:04 »
o víkendu jsem se odhodlal a zkusil ubuntu, compiz funguje dokonale a i beryl mi maká (ati x800gto karta). žádný problém se mi neobjevil ačkoli jsem naprostý začátečník, mám jen dotaz - je rozumné mít oboje nainstalováno? nebude se to v budoucnu nějak... kousat? akcelerovaný desktop jen zkouším, přijde mi spíš o efektu než o efektivitě (doinstaloval jsem i KDE a tam to šlape také bez problému), ale vlastně jeden problémek se mi objevuje. Když přepnu z berylu na klasiku nebo compiz, tak mi zmizí další plochy a musím je znovu nastavit (zkrátka mám pak zase jen jednu) a někdy nefunguje "krychle". jinak jsem z nové verze ubuntu nadšený - funguje dobře a hlavně rychle.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.