Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: diablo 2 se mi v pravidelných intervalech seká  (Přečteno 2564 krát)

ing. Roubátko

• Host
diablo 2 se mi v pravidelných intervalech seká
« kdy: 15 Března 2007, 19:14:34 »
je to asi +/- 10 vteřin krásně plynulý a +/- 5 vteřin sekaný....jak v menu tak v hraní, mám tam glide grafiku, když jsem tam měl direct draw 2D nebo direct 3D bylo to stejný...předtím to šlo v pohodě, pokud si pamatuju tak ještě tak předevčírem...možná jsem si trochu rozhodil ovladače, protože jsem instaloval nějakej balíček a ten mi odebral balíček s ovladačema na grafickou kartu, takže při příštím restartu mi nenaběhlo grafický prostředí. nainstaloval jsem balík nvidia-glx a bylo to zase v pohodě..ale tak nějak od té doby, je to pár dní, se mi to diablo prostě začalo sekat. nevím jestli je to zrovna tím, je to jen moje doměnka, nic jinýho jsem myslím s grafikou nedělal. nevíte co s tim?

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
« Odpověď #1 kdy: 15 Března 2007, 22:00:21 »
No já jsem měl tento sekací problém když jsem pouštěl D2 pod Wine. Má to nějakou souvislost s prioritou audia pod OSS (s ALSA Wine funguje špatně)  a myší. Vyřešilo to použití Cedega místo Wine,
Kubuntu forever :-)

eStar

• Aktivní člen
  • *
    • http://www.linuxsoftware.cz/
« Odpověď #2 kdy: 16 Března 2007, 06:29:37 »
Presne tohle mi dělalo Savage, důvodem bylo že balíček adept-updater mi jednou za 10 sekund vytížil procesor na 100% zkontroluj si to pomoci htop jestli ti to nedělá taky.

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #3 kdy: 16 Března 2007, 15:39:27 »
corwin78: jo, pouštim to ve wine, ale zvuk mám pro jistotu úplně vyplej:-) ono se mi to hádalo se skypem....
eStar: ten problém se vyřešil sám, já jak jsem čekal na odpovědi na tohle tak jsem si projížděl fórum a dočetl se o Xubuntu, a vzledem k mé sestavě jsem xfce nainstaloval. ne že bych o něm nevěděl, ale až teď mi to nějak dalo podnět..a když jsem ten balík xubuntu-desktop naisntaloval, tak se mi už diablo nesekalo. problém se vyřešil ani nevim jak, omlouvám se že sem dávám problém který se vlastně vyřeší sám..nj, jsem holt ještě začátečník, a asi věčnej:-) díky

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.