nainstaloval jsem přímo od OO balíky OO 2.1 a jede to. V Ubuntu FF není uvedena stabilní verze !! Tak není divu, jak se to chová !
tak, že když jsem si otevřel o open office a zjistil číslo verze. Tak na stránkách tato verze nebyla označena za stable. Snažil jsem se reportovat nalezené bugy. Ale již byli hlášeny. ... ale už je to nějaký pátek a FF nebyl stable, tak se možná situace změnila (ale dle čísla balíčku bych řekl že ne ) a navíc by to nebyla jediná beta v FF
Citace: Skeletonixtak, že když jsem si otevřel o open office a zjistil číslo verze. Tak na stránkách tato verze nebyla označena za stable. Snažil jsem se reportovat nalezené bugy. Ale již byli hlášeny. ... ale už je to nějaký pátek a FF nebyl stable, tak se možná situace změnila (ale dle čísla balíčku bych řekl že ne ) a navíc by to nebyla jediná beta v FFTak nepovídejte pitomosti, OO.org 2.2.0-x je stabilní, neobsahuje žádné označení RC tak tady laskavě neposkytujte zavádějící informace z doby, kdy bylo Ubuntu 7.04 ještě ve vývojipřed dokončením, a nemaťte uživatele a veřejnost...
Klid! Nebo to tady uzavřu!Verze 2.2 je stabilní, ale nemůžete nikoho kvůli nevědomosti nařknout ze záměrné lži!
tak, že když jsem si otevřel o open office a zjistil číslo verze. Tak na stránkách tato verze nebyla označena za stable.
........ navíc by to nebyla jediná beta v FF
Citace: Skeletonix........ navíc by to nebyla jediná beta v FFHmmm třeba krusader: verze 1.80.0-beta1.