Děkuji Vám, že pro Nás něco děláte.
Času nemaje, ač češtiny fanda a překladatel občasný, nepomohu s překlady, jenž jsou bídou současného Linuxu více, než Linuxů nedávných (zřejmě pro nedostatek lidských zdrojů, nikoliv kvalitativně). Terminologie anglické neznaje, nemohu překládati návody a programová menu. Snad jen z části.
Snad bych sem<->tam přispěl do wiki, jenže přihlášení neexistuje. Snad bych mohl někdy něco pro wiki sepsati a osobě veskrze zodpovědné předati, by si s textem mohla ... cokoliv dělati.
To je všechno v kolonce "Snad", zejména z časových důvodů.
Tudíž jsem sedl nad problém, kdy jsem si definoval definici definitivního možná. Má nabídka musela by býti jiná, než čas polykající. V té zlé době, cca minutové střízlivosti, stavu hodného naprostého opovržení, mne tedy napadlo, že ač sám volným časem nedisponuji, tak můj server jej má sdostatek. V tu chvíli jsem si to propojil s problémy s obrázky zde na fóru.
Takže nezdržujme, nabídka zní: prostor na obrázky. Jsou-li jiné potřeby Ubuntu.cz, které by se daly na mém serveru realizovat, jsem jedno ucho. Zatím by bylo k dispozici okolo 0.5 TB na data. Letos se budou navyšovat kapacity i rychlost připojení, proto slovo "zatím".