Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Dotaz na funci v Korganizeru  (Přečteno 1347 krát)

Neo

• Aktivní člen
  • *
Dotaz na funci v Korganizeru
« kdy: 15 Ledna 2007, 11:39:43 »
Prosím o pomoc s drobností v používání korganizeru. Když zadám opakovanou akci a následně chci jeden záznam změnit tak se změna projeví všude. Když chci smazat tak tak to nabídne možnost smazat všechno nebo smazat pouze tuto jednu. U změny to však tyhle možnosti nenabízí. Musím tedy ten jeden záznam smazat a vytvořit znova což je tedy trochu krkolomné. Nevíte někdo co jsem kde přehlédl - v jiných kalednářích to samozřejmě jde tak předpokládám, že i v korganizer.
KOrganizer 3.5.5 na Kubuntu 6.10
Díky
Ubuntu 17.04.

MarrLiss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 15 Ledna 2007, 11:47:44 »
Klikni na udalost pravym a dej vyjmout z opakovani.
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

Neo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 15 Ledna 2007, 11:57:46 »
Díky to je lepší než to mazat. Znamená to ale že není možnost změnit jeden záznam z těch které se opakují? Když pak budu chtít všechno zrušit, některé záznamy tam zůstanou a to je trochu nepříjemné zvlášť když se jedná o každotýdenní opakování v delším čase.
Ubuntu 17.04.

Neo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 01 Dubna 2007, 16:32:56 »
Mám další problém. Když mám vytvořenou událost a chci tu samou udělat ještě jednou ale jidne, tak pravým tlačítkem vyvolám možnosti a vyberu kopírovat. Když potom kliknu na požadovaném dni a dám vložit, událost se vloží ale do jiného dne než chci. Nemáte někdo radu? Dělá vám to taky? Předpokládám, že to tak nemá být. Díky
Ubuntu 17.04.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.