Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nejde wine a skype [vyřešeno]  (Přečteno 2756 krát)

T0m1

• Aktivní člen
  • *
nejde wine a skype [vyřešeno]
« kdy: 31 Března 2007, 13:57:49 »
imperio@tomi-pc:~/vimko/vim63$ wine ~/De*/ColorCop.exe
err:module:import_dll Library MFC42.DLL (which is needed by L"Z:\\home\\imperio\\Desktop\\ColorCop.exe") not found
err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"Z:\\home\\imperio\\Desktop\\ColorCop.exe" failed, status c0000135

detto skype mi nefunguje, po reinstalacii sudo apt-get remove skype a naslednom sudo apt-get install skype sa mi stale skype spusta pol minuty a potom vypise chybovu hlasku(vid screen) http://upload.skvely.sk/?download&id=0736b4f3e29be0ad11f5fc443541d7e3

aaa este perlicka, xmms sa mi zobrazuje neprirodzene male(mini pismenka aj vsetko, temer necitatelne )

co mam robit?
Kedze mam 16, prosim TIKAT ;) neznasam, ked mi niekto vyka ;)

MarrLiss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 31 Března 2007, 14:09:27 »
Citace: T0m1
err:module:import_dll Library MFC42.DLL (which is needed by L"Z:\\home\\imperio\\Desktop\\ColorCop.exe") not found
err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"Z:\\home\\imperio\\Desktop\\ColorCop.exe" failed, status c0000135
Pise ti to, ze ti chybi knihovna MFC42.DLL. Nevim co je to za program, ale vzdy je lepsi zkusit najit nativni, u wine nikdy nemas zaruku, ze ti ta aplikace pobezi.
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #2 kdy: 31 Března 2007, 16:33:57 »
skype by mělo vyřešit smazání skryté složky .skype ve vašem domovském adresáři
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
« Odpověď #3 kdy: 01 Dubna 2007, 17:33:25 »
Citace: MarrLiss
Citace: T0m1
Pise ti to, ze ti chybi knihovna MFC42.DLL. Nevim co je to za program, ale vzdy je lepsi zkusit najit nativni, u wine nikdy nemas zaruku, ze ti ta aplikace pobezi.
No tak ja nevim ale kdyz se mi u wine ukaze ze program potrebuje nejakou .dll, tak ji zkopnu z woken (windows/system32) do .wine/drive_c/windows/system32/ a funguje :)
Kubuntu 9.10 Karmic Koala - KDE 4.4.0
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

T0m1

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 03 Dubna 2007, 08:14:18 »
ok, funguje, diky :)
Kedze mam 16, prosim TIKAT ;) neznasam, ked mi niekto vyka ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.