Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zmiesany system  (Přečteno 1739 krát)

akvatam

• Návštěvník
Zmiesany system
« kdy: 05 Dubna 2007, 14:41:25 »
Nazdar panstvo, mate niekto skusenost s udrziavanim zmiesaneho systemu? Cize pouzivanie balickov z vyssej distribucie. Nieco ako v APT na Debiane "apt-get -t distro install balicek.deb"? Uz som preliezol snad vsetko, toto forum, wiki, google, ale nic. V debiane to funguje uplne skvele, ale nejak mi nie je celkom jasne ako to spravit v Ubuntu a nechcem si rozbit system, tak ak mate niekto skusenost, celkom by mi bodla. Vdaka.
"Violence is the last refuge of the incompetent."
"Never let your sense of morals prevent you from doing what is right."
Isaac Asimov, The Foundation

akvatam

• Návštěvník
Zmiesany system
« Odpověď #1 kdy: 05 Dubna 2007, 16:19:56 »
V podstate mi ide o to, ci ste niekto skusal do apt.conf vlozit nieco take ako APT::Default-Release "feisty"; a nasledne instalovat nejaky balicek stylom apt-get -t feisty install balicek.deb?

dumi

• Stálý člen
  • **
Zmiesany system
« Odpověď #2 kdy: 10 Dubna 2007, 05:12:13 »
juhuuu popisuje, ako upgradovat jadro na edgym z repozitarov feisty. rovnako sa teda da si zmenit zdroje z edgy na feisty. uff, ale chce to odvahu nechat to tak nastavene permanentne..by som si netrufol.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

akvatam

• Návštěvník
Zmiesany system
« Odpověď #3 kdy: 10 Dubna 2007, 16:42:20 »
Hm, no to je riesenie ako sa skrabat za uchom opacnou rukou, :), ale v podstate to neodpoveda na moju otazku, no nic, ked pride feisty, tak skor ako si preinstalujem system, skusim to spravit rovnako ako v Debiane, uvidime co to spravy, lebo evidentne tu s tym nema nikto skusensto, (alebo ma maju vsetci v pecku) :) ale aspon dik za odpoved.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.