Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Theme + ikonky? Jak?  (Přečteno 3035 krát)

Callipo17

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« kdy: 04 Dubna 2007, 20:46:12 »
Potreboval bych poradit .. na netu je spousta krasnych themes pro lx, ale nejak nechapu jakym zpusoben mam nahrat do systemu ikonky a samostatne tema .. muze mi nekdo pls poradit, kdybych chtel napr. toto tema i s ikonkama a se vsim, tak jak na to? diky moc .. http://gnome-look.org/content/show.php/VistaBut?content=32227

EDUMach

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #1 kdy: 04 Dubna 2007, 20:51:37 »

Callipo17

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #2 kdy: 04 Dubna 2007, 21:23:58 »
Citace: Jiri-Machac
http://wiki.ubuntu.cz/Ubuntu_oku_lahod%C3%ADc%C3%AD
to bohuzel neni to co myslim ..

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #3 kdy: 04 Dubna 2007, 22:10:49 »
Viz:
" Instalace nových motivů plochy

Stáhněte si motiv na vaši plochu, otevřete si manažera motivů (viz výše), a přetáhněte do něj myší váš nově stažený motiv. Automaticky by se měl nainstalovat a objevit se v seznamu motivů.

Povšimněte si, že mnoho motivů obsahuje pouze části vzhledu - můžete se na ně podívat kliknutím na tlačítko Podrobnosti o motivu a prozkoumáním seznamu, který se tam zobrazí.

Tři části každého motivu jsou Ovládací prvky, Okraj okna a Ikony. Ovládací prvky (Controls) pocházejí z GTK 2.x a Okraj okna (Window Borders) z Metacity - hledejte tyto výrazy na stránkách uvedených na konci této stránky, pokud chcete více motivů pro vaše Ubuntu.

Správce motivů umožňuje také velice jednoduchou tvorbu vlastních motivů mixováním a nastavováním jednotlivých prvků skrz okno Podrobnosti o motivu."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co je na tom k nepochopení? Normálně si stáhni ze stránek motiv a ikony, pak si otevři aplikaci Motiv a ty soubory tam jednoduše myší přetáhni - samy se nainstalují!!!

Pak jen v aplikaci Motiv klikneš na dané téma nebo na jakékoliv téma a klikneš na Podrobnosti o tématu a vybíráš ze tří různých "karet". Já mám takto v tématech cca 150 různých kombinací, které jsem vyzkoušel a to jsem nevyzkoušel všechny :)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Callipo17

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #4 kdy: 13 Dubna 2007, 18:49:04 »
Jak udělám to, aby mi panel vypadal treba nejak takto pls? nemuzu na to dojit ... :( a jeste aby se mi minimalizovane okna ukazovaly na tom panelu jak mam aplikace a tak a ne na tom druhem ... ten chci zrusit .. diky!

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #5 kdy: 13 Dubna 2007, 19:00:12 »
Citace: Callipo17
Jak udělám to, aby mi panel vypadal treba nejak takto pls? nemuzu na to dojit ... :(
Tak bude vypadat, když nainstalujete dané téma a zprovozníte ho.

a jeste aby se mi minimalizovane okna ukazovaly na tom panelu jak mam aplikace a tak a ne na tom druhem ... ten chci zrusit .. diky!
Pravý klik na panel → Přidat na panel → Seznam oken
odstranění: klik na tento aplet (na jeho levý kraj je tam takový oddělovač) → Odstranit z panelu

Callipo17

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #6 kdy: 13 Dubna 2007, 19:26:36 »
A kde se da nejake takove tema stahnout? treba kdybych chtel uplne stejne jako je tady to na tom screenu .. to bych moc chtel ..

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #7 kdy: 13 Dubna 2007, 19:30:17 »
A kde se da nejake takove tema stahnout? treba kdybych chtel uplne stejne jako je tady to na tom screenu .. to bych moc chtel ..
Pro KDE http://kde-look.org
Pro Gnome: http://gnome-look.org

Callipo17

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #8 kdy: 13 Dubna 2007, 19:42:23 »
jo, ale to mi zmeni vzdy jen vrchni listu a tlacitka  na ni .. ty ikonky na Vistacke mi to nezmeni .. ano mi to nezmeni na ten pekny modro zeleny pruh jakoby pod vrchni listou ..

dumi

• Stálý člen
  • **
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #9 kdy: 13 Dubna 2007, 20:09:43 »
chcete mat hned vysledok a este ste ani nezacali. odporucam sa najprv naucit, ako vobec a co sa da v ubuntu menit. velmi dobry na to je gnome art manager. tam dokazete menit od ikoniek, okrajov okien az po vzhlad aplikacii. pre sofistikovanejsie upravy, ako priehladnost okien, potrebujete akcelerovane prostredie. pre este kompaktnejsi vzhlad a dalsie vychytavky potrebujete cele temy, ktore ziskate na vyssie zmienenych adresach a neviem kde este, nakolko som sa tak daleko nedostal. odporucat najprv sa naucit zaklady a az potom chciet velke skoky, pretoze obrazok co ste poslal zjavne nie je odfotenim obrazovky nejakeho zaciatocnika..
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

Callipo17

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #10 kdy: 13 Dubna 2007, 20:12:43 »
Citace: dumi
chcete mat hned vysledok a este ste ani nezacali. odporucam sa najprv naucit, ako vobec a co sa da v ubuntu menit. velmi dobry na to je gnome art manager. tam dokazete menit od ikoniek, okrajov okien az po vzhlad aplikacii. pre sofistikovanejsie upravy, ako priehladnost okien, potrebujete akcelerovane prostredie. pre este kompaktnejsi vzhlad a dalsie vychytavky potrebujete cele temy, ktore ziskate na vyssie zmienenych adresach a neviem kde este, nakolko som sa tak daleko nedostal. odporucat najprv sa naucit zaklady a az potom chciet velke skoky, pretoze obrazok co ste poslal zjavne nie je odfotenim obrazovky nejakeho zaciatocnika..
Aha.. no to sem potreboval prave vedet .. ja myslel, ze se da stahnou theme ktere nainstaluju a vsechno se zmeni .. dekuju za radu .. Chci hlavne ty Vista ikonky no .. :(

Callipo17

• Návštěvník
Theme + ikonky? Jak?
« Odpověď #11 kdy: 13 Dubna 2007, 20:45:53 »
ale i pres to kdyby se nasel treba nekdo kdo by mi s tim pomohl na ICQ, tak budu rad ...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.