Zdravim pani..takze mam notebook Dell Inspiron B130, ten obsahuje wifi kartu BCM4318.. pri skusani predchadzajucich verzii ubuntu sa mi tuto kartu nepodarilo rozbehat niakym sposobom..ani cez ndis ani niako inac... po brazdeni internetom som sa docital,ze verzia 6.10 by mala tento problem uz mat porieseny.. co samozrejme nebola pravda,lebo ani po nainstalovani Ubuntu 6.10 mi karta nefungovala so ziadnym moznym sposobom.... tak som teda cakal na dalsie vydanie Ubuntu, tentokrat 7.04, kde som predpokladal,ze bude tento problem uz ako tak porieseny... na moje prekvapenie.. nieje.. takze moja wifi karta je stale a stale nefunkcna.. i ked Ubuntu ako take mi tu kartu rozpozna absolutne nehlada ziadne wifi siete v dosahu , proste ta karta sa tvari akoze ide,ale je upne mrtva... tak pani linuxaci,prosim vas o radu co stym dalej, akoto plnohodnotne rozchodit,?? neaky navrhy napady a dotazy?? poprosim navody na rozchodenie, nerad by som sa pre takuto malickost znova vracal na mrkvosoftacke okna... vdaka s pozdravom