Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: mikrofon - nefunguje jako MIC ale AMIC  (Přečteno 2003 krát)

karaya1

• Návštěvník
mikrofon - nefunguje jako MIC ale AMIC
« kdy: 09 Dubna 2007, 21:36:51 »
zjistil sem (pouzivam feisty ale to same je i v edgy) ze mikrofon funguje v zalozce "prehravani" a posuvnik "Amic" a ne v zalozce "nahravam" a "mikrofon". mam audigy 4. v dapperu sem s tim nemel problem. chybka je v tom ze i kdyz vlastne mikrofon funguje skype a spol ho ze zdroje "Amic" neakceptuje takze nemohu mluvit. pokud kouknu do system ->volby -> zvuk je v zaznamu zvuku nastavena alsa a i kdyz vyberu cokoliv jineho pri zkousce zvuku neni nic slyset (prepdokaldam ze i kdyz je to zaznam ze zkouska znamena ze to pipne) a jeste nakonec ve volbe "vychozi smesovac stopy" mam na vyber audigy a sigmatel STAC9750,51 (OSS mixer). napada nekoho kde je zakopany pes?

r0bert

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 23 Dubna 2007, 21:46:22 »
Bohužel nenapadá, mám stejnej problém, nefrčí mikrák ve skype...

r52

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Května 2007, 00:50:58 »
taky mi to ve skypu nefunguje, maximalne se slysim z repraku ale clovek na druhe strane me neslysi vubec.. zkusil jsem uz snad vsechno..

r52

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 04 Května 2007, 06:04:32 »
tak ja jen k tomu skypu, nainstaloval jsem znova ekigu kterou jsem predtim odinstaloval a ted mi jede mikrak i ve skypu.. nejspis to sdili naky modul nebo co ja vim co :-) .. snad to nekomu pomuze. taky jsem zvolil v ovladacich zvuku misto Alsy OSS.

karaya1

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 06 Května 2007, 08:10:21 »
bohuzel tohle se tyka vseho nejen skypa...ted sem zkousel linuxmint bianca 2.2 KDE coz je edgy eft a je to tam uplne to same. proste to funguje ale na jen output coz je ta volba AMIC ale ne jako vstup MIC

karaya1

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 06 Května 2007, 08:57:44 »
zase sem projel google a nejsem jediny kdo ma tenhle problem. zda se ze je to v kombinaci s audigy 4. smula je ze vsechny diskuse o tomto problemu jsou neanglofoniho charakteru:(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.