Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zápis na NTFS - vaše zkušenosti?  (Přečteno 8389 krát)

DDD-ubuntu

• Návštěvník
Zápis na NTFS-vaše zkušenosti?
« Odpověď #25 kdy: 17 Června 2007, 20:14:21 »
Citace: jakub.lucky
Citace: LBuzivatel
přidám novou zkušenost.
Včera jsem něco stahoval z netu (firefoxem) a bylo to pro kolegu, tak jsem mu to nechal uložit přímo do sdílených dokumetnů co zůstali po windows a bylo to nečitelné. Když jsem to znovu stáhnul na oddíl s linuxem a pak jsem to tam nechal přesunout, tak to bylo opět nečitelné:-)  Bylo to čitelný jen pro mě a jen na oddíle linuxu.
Tohle vypadá spíš na problém OS a ne ntfs-3g, pokud tam ten soubor existoval na NTFS a byl z něj pro Linux čitelný
... měl jsem podobný problém, složka fotek na externím disku byla čitelná pouze z linuxu, windows si neporadil s otevřením dotyčného souboru...

... pomohlo vytvoření dané složky v kopii a bylo po problému - akorát ten neotevřitelný soubor se nyní nedá z toho PC s NTFS odstranit (ale to už není můj problém :) )

... to byl první a zatím i poslední problém, jinak v ostatních případech funguje bez problémů - jak hudba, video, tak i velké obrazy disku (8 GB)

Potkan007

• Návštěvník
Zápis na NTFS-vaše zkušenosti?
« Odpověď #26 kdy: 18 Června 2007, 11:38:08 »
Moje zkušenosti= po dlouhé snaze to nejde a nejde... Skoda... Internet je polofunkční a tak nemohu nic stahovat :( ono se to totiž připojí a po zapnutí programu co chce internet mi PC vytuhne natvrdo :( Skoda... ale tenhle problem se tu jiz resi.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.