Ján Nosko: nová úprava desktopu? každopádně, promiň.. nesnáším, když si někdo prasí linux na vista style sám jsem to asi dva roky dělal s berylem, než mi to došlo... proč si na US tank malovat sovětské hvězdy?
No, nie je to Vista style, je to Moomex, aj keď máš pravdu, k Viste ďaleko nemá.. ale na Linuxe tiež nemám rád štýl Windows či Mac
Tak jsem si z tohoto topicu projížděl příspěvky a dočetl se, že někteří linux fanoušci nemají rádi nebo nechápou změnu linux stylu do jiného OS. Já osobně taky neskousnu pohled linuxu designovaného na vistu
Ale napadlo mě jedno, proč to lidi dělají. Dám příklad, takovej mac fanatik, milující jablíčka a to kdekoliv si tenhle styl klidně udělá, protože třeba z nějakýho důvodu mu os x nesedí a jeho notebook s jablíčkem musí mít i jablíčkovej wallpaper a mac os x design aby to ladilo s macbookem.
Nebo znám vistu fanatika, který je správcem sítě a linux potřebuje k nějakým síťovým záležitostem, protože některé úkony vista skutečně nenabídne. A jeho MS fanatismus si dohání i na linuxu, kdy při práci ten vista design prostě potřebuje bo ho miluje
Linux fanda tohle nedělá a jestli jo, tak mi to přijde taky trochu mimo mísu