máš špatně ten link, edituj si to, v této sekci nemám práva.
Všichni se tu chlubí a to mě dohnalo také něco přidat.moje plocha
Velice rychlé a odlehčené Gnome
Zaráží mě, že každej druhej má na obrázku plochy otevřenej terminál... Mám to chápat tak, že většina lidí na Linuxu, má stále otevřenej terminál? Já třeba ne a dělám na Ubuntu denně... Co tam furt děláte v tom terminálu???
Všichni se tu chlubí a to mě dohnalo také něco přidat.moje plocha.. jestě s otevřenými oknyot. okna
Čo za panel to máš dole a na boku? Ako sa to dá zmeniť? Ja mám screenlets ale tam to také nieje.
CitaceČo za panel to máš dole a na boku? Ako sa to dá zmeniť? Ja mám screenlets ale tam to také nieje. Dole cairo-dock a nalevo conky myslím.
já mám v kuse otevřené 4 terminály na ploše.. používám jej v podstatě nonstop
Blbý je, že když si pustím terminál a vystřídám všechny čtyři příkazy, který umím, tak to mám za pár vteřin hotový a konec... Nevím, co bych tam dál dělal :-)
Citace: compaq 05 Května 2008, 16:04:16Blbý je, že když si pustím terminál a vystřídám všechny čtyři příkazy, který umím, tak to mám za pár vteřin hotový a konec... Nevím, co bych tam dál dělal :-)Ideání je pustit si v terminálu MPlayer s ACSII výstupem do terminálu (barevně pro pokročilé) - doporučuji nějaké pé-čko s Dolly Buster!