Zdravíčko, nevíte někdo jak se v Ubuntu 8.04 nastavuje Plocha (aby se mi nezobrazovala na ploše věci z /home/user ale třeba z /home/user/Desktop)?
ako sa da spravit na ploche priesvitny terminal? , uz som to videl na viacerych desktopoch len viem ako na to...
Zkus si najít prográmek Tilda, to by myslím mělo více než vyhovovat.
A mohol by mi prosím niekto poradiť? Mám na ploche conky ale vždy keď si zobrazím plochu cez tlačidlo tak zmizne... ako spravím aby to tam ostalo? A inak čierna plocha je blbosť, skôr taká do strieborna alebo šeda... ani čierna nieje pre mňa dobrá na oči, pre niekoho možno hej .. ono taký prechod z tmavej na svetlé je blbé a zase večer je svetlé na nič.. ale strieborné, to je už iné.
# Create own window instead of using desktop (required in nautilus)own_window yesown_window_type overrideown_window_transparent yesown_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager
ja pouzivam program terminal, tusim ze to je default pre xfce... ked sa odstrania z neho okraje, nastavi sa upla priehladnost, tak to bude vyzerat ako "pripacnute"