Domů
Ubuntu CZ/SK
Wiki
Komunita
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Prosíme
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
nastálo
Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Fórum Ubuntu CZ/SK
»
Ostatní
»
Archiv
»
"Replikace" systému
« předchozí
další »
Tisk
Stran: [
1
]
Autor
Téma: "Replikace" systému (Přečteno 7443 krát)
3m9d
Stálý člen
"Replikace" systému
«
kdy:
15 Července 2007, 23:10:48 »
Chci vyměnit HDD a nechci přijít o nastavení a nainstalované programy - jak to udělat (o tom, že to jde téměř nepochybuju...)?
IP zaznamenána
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki!
3m9d
Stálý člen
"Replikace" systému
«
Odpověď #1 kdy:
03 Srpna 2007, 01:07:18 »
Tak koukám, že na
http://wiki.ubuntu.cz/Z%C3%A1loha_a_obnova_syst%C3%A9mu?highlight=%28z%C3%A1loha%29
je to poměrně dobře popsáno... Už stahuju GParted:)
IP zaznamenána
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki!
Jan Skořepa
Stálý člen
"Replikace" systému
«
Odpověď #2 kdy:
03 Srpna 2007, 06:55:29 »
GPartEd máte jako součást instalačního CD Ubuntu, není třeba jej zvlášť stahovat a vypalovat na CD.
IP zaznamenána
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)
3m9d
Stálý člen
"Replikace" systému
«
Odpověď #3 kdy:
08 Srpna 2007, 19:42:44 »
Ale takhle nebudu riskovat, že bych si řekl - ale co, prostě to přeinstaluju;)
(Krom toho chci vidět fluxbox...)
IP zaznamenána
Volis
Stálý člen
Impossible is nothing :o]
"Replikace" systému
«
Odpověď #4 kdy:
09 Srpna 2007, 07:58:54 »
Pro pripad ze by vam to nevyslo doporucuji udelat si zalohu szstemu treba pomoci gzipu, nebo pouzit nejake na to urceny soft..
IP zaznamenána
Unix is Unisex :-]
Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.
3m9d
Stálý člen
"Replikace" systému
«
Odpověď #5 kdy:
03 Září 2007, 01:01:46 »
Tak jsem
zde
našel zmínku o jakési utilitě "mondo", která vytváří zálohu jako bootovatelné CD. Narazil jsem na to po dlouhé době a úplně náhodou - za to přesně to, co chci
edit:
domovská stránka projektu
IP zaznamenána
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Ubuntu CZ/SK
»
Ostatní
»
Archiv
»