Ahojky, sem úplnej začátečník. Příjdu rovnou k věci. Sem na |Malorce a sesypaly se mě wokna. nemám tady instal cd... Potřebuju se nějakým způsobem dostat k fotkám. Zbytek mě je úplně jedno. A jedinej způsobjak toho docílit jsou Linuxy. Připojení na net je tady drahý,takže musím všechno řešit jen takhle krátce zprávama... Takže - mám kubuntu 7.'04 - najedou z céda úplně v pohodě! Ale nevím ja kse dostat na pevnej disk. Na diskusích sem našel že přidání disku je následovně. sudo mount /dev/sda1 /dev/disk (třeba) diskse se mě umístil na dané místo ,ale nemůžu se do něj dostat :-( Takže to je první pomoc. Druhá věc je wifi. To jsem nenašel vůbec jak ji mám přidat. Děkuji všem moc za podporu. A omlouvám se , jestli je to tady někde řešeno ale opravdu tady není moc levnej net a nemůžu to tady hledat - věřím, že skušenější uživatelé ví přesně kde je zakopanej pes a řešili to už stokrát. Jo ještě jsem zapomněl, že disk sem četl cosi o programu ntfs-3g, ale ten se mě nepovedlo nainstalovat. páč nevím jak z flash disku. Díky moc za všechny rady. Ahoj