Mám notebook asus a6km (turion64 2GHz, 1GB RAM, Geforce go 7300) a po instalaci ubuntu 7.04 se všechno dost dlouho načítá (spuštění firefoxu trvá někdy i přes 10 sekund a to platí nejenom pro programy ale i systémová okna např s disky) což ve win nebyl problém, nejdřív jsem myslel že je to procesorem protože se automaticky snižovala frekvence na 800Mhz když sem nic nedělal a chvilku trvalo než naskočila na 2GHz ale teď sem si jí nastavil konstatně na 2GHz a nepomohlo to. Jinak sem spustil na 3 plochách video a na 4. mp3 a ještě nějaký zpracovávání dat a všechno se načítalo dýl ale pak to běží celkem v pohodě. A při otevřeníjakýhokoliv okna vždycky párkrát rychle problikne. Nějaký nápady čim by to mohlo bejt? A ještě bych potřeboval poradit s wifi, mam asus integrovanou wifinu a nejdřív nešla vůbec ale teď sem se dostal do stavu kdy svojí síť vidim ale nemužu se připojit..
A ještě jsem se chtěl zeptat jestli má cenu teď jít do 64bit verze, jestli se to vyplatí a jestli nebudou problémy s ovladačema?