Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem pri bootovani  (Přečteno 1296 krát)

gorel

• Návštěvník
Problem pri bootovani
« kdy: 03 Srpna 2007, 16:05:10 »
Zdravim pani.

Mam nasledovny problem. Stiahol som si a vypalil UBUNTU Linux 7.04. Pekne som aj odskusal nabootovat liveCD a vsetko sa tvarilo o.k.

Asi 3 krat som normalne na PC nabootoval.

Potom som si odzalohoval data na HDD. Nechal som si len WinXP NTFS particiu 10GB a zostatok som nechal nealokovany, ze si to prerozdelim v linuxe.

kazdopadne tam som sa nejako zasekol pri rozdelovani lebo sa mi to nejak nepozdavalo lebo to chcelo robit cosi s celym diskom tak som nabootoval znova XP aby som si to este raz precital a ked som znova isiel nabootovat tak mam chybu :

User not known to the underlying authetication module

je to vypisane asi 5 krat po sebe. Podotykam, ze som v tom linuxe nic nerobil len som ho asi 3 krat nabootoval a zavrel + jeden krat som siel instalovat, ale pri rozdelovani disku som to ukoncil a isiel spat do WinXP.

Odvtedy mi to stale robi a nie som schopny to CD vobec nabootovat. Vie mi niekto pomoct.

+ Robil som nieco zle ked som nechal na disku len WinXP particiu a ostatne som zrusil a nechal nevytvorene alebo som si mal pomocou partiton magicu vo windows uz povytvara particie presne ako budu.

Dakujem.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.