Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Automaticke vypinani PC napr po zkonceni fronty...  (Přečteno 1918 krát)

Jan Novotný

• Návštěvník
Automaticke vypinani PC napr po zkonceni fronty...
« kdy: 03 Srpna 2007, 17:46:47 »
Zdravim, nevite nekdo, jeslti existuje programek(nebo neco), ktery umi po urcite dobe, nebo po urcite akci atd. vypnout/restartovat/uspat/atp. pc? Pouzivam "sudo shutdown +15" ale ubuntu jsem dal i mame na pc ;) tak aby si s tim vedela rady, kdyz ma nastaveny treba stahovani.  A spoustec taky nejni to prave orechove :)
 Diky moc Jenda :)
M2N-MX, AMD Sempron 3200+; 1024MB DDR(DUAL);nVidia go 6100(i);2x250GB WD - RAID1;2x80GB WD - RAID1;UBUNTU 7.04 FEISTY

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #1 kdy: 03 Srpna 2007, 19:52:12 »
Některé stahovací programy podporují vypínání po dokončení stahování. Napadá mě jen "D4X", ale nikdy jsem to nepoužil. Zkuste hledat.
Jo, pro KDE je "kshutdown", kterému se dá definovat co a kdy, Můžete ho klidně použít i pro Gnome. Ale snad taky něco bude i pro Ubuntu...

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Jan Novotný

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Srpna 2007, 21:12:47 »
Citace: milhouse
Některé stahovací programy podporují vypínání po dokončení stahování. Napadá mě jen "D4X", ale nikdy jsem to nepoužil. Zkuste hledat.
Jo, pro KDE je "kshutdown", kterému se dá definovat co a kdy, Můžete ho klidně použít i pro Gnome. Ale snad taky něco bude i pro Ubuntu...
To je vončo :) diky
M2N-MX, AMD Sempron 3200+; 1024MB DDR(DUAL);nVidia go 6100(i);2x250GB WD - RAID1;2x80GB WD - RAID1;UBUNTU 7.04 FEISTY

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #3 kdy: 10 Srpna 2007, 00:31:46 »
Kshutdown umožňuje vybrat po skončení kteréhokoliv programu(procesu) aby se provedla nějaká akce. Druhou věcí je, že to není úplně user-friendly vybírat z toho seznamu běžících procesů ten pravý.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.