Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: firefox divne obrazky  (Přečteno 2658 krát)

švadla

• Návštěvník
firefox divne obrazky
« kdy: 08 Srpna 2007, 01:22:57 »
Zdravim,

poslednich par dni pozoruju divne obrazky na webovych strankach, misto klasickych obrazku. Proste se mi misto reklam, nebo jakehokoliv obrazku zobrazi nejaka sprostarna. Udelal jsem screen ze hry travian

http://svadla.wz.cz/snap1.png

neni to jen na teto strance, ale treba i na strance vodafonu.

Muzete mi nekdo rict co to je a jak se toho zbavit? Dela to jen ve FF (2.0.0.6). Mam Kubuntu feisty, pouzivam apache. V siti, ktera je v dome jsem pripojenej pres wokeni stroj (s firewallem) a od internetu bych mel byt za firewallem od poskytovatele.
Na zadne stranky, kde bych cekal nejake viry a podobne hlouposti nechodim (mam sve prace dost).

Pokusil jsem se napsat vse co me napadlo, prosim pomooooc, opravdu to dost otravuje.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
firefox divne obrazky
« Odpověď #1 kdy: 08 Srpna 2007, 10:17:39 »
Zkusil jste mazat složku .mozilla/firefox (skryté ve vašem domovském adresáři)? Pokud ne, tak to udělejte, ale POZOR - mažete tím veškerá svoje osobní nastavení, takže doporučuji vyexportovat záložky pro pozdější obnovu, případně celou složku zazálohovat.

Volis

• Stálý člen
  • **
  • Impossible is nothing :o]
    • www.petrvolak.com
firefox divne obrazky
« Odpověď #2 kdy: 08 Srpna 2007, 12:58:34 »
Mozna bych nejdrive zkusil jenom vycistit casche je to pod nastavenim ve firefoxu, a pokud to nepomuze tak jak rikal vojtech.t
Unix is Unisex :-]

Ubuntu User: 16398 || Linux User: 451118.

švadla

• Návštěvník
firefox divne obrazky
« Odpověď #3 kdy: 08 Srpna 2007, 14:58:58 »
diky

Cache jsem vymazat zkousel, to nepomohlo. Dokonce i po restartu kompu to tam porad bylo, ale dneska uz to tam neni - nechapu...

Ale jak zabranit tomu aby se to znova nestalo?

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
firefox divne obrazky
« Odpověď #4 kdy: 08 Srpna 2007, 15:06:14 »
Protože netušíme jak se to stalo, tak asi nepomůžeme... :(

DuckD

• Stálý člen
  • **
  • Open Srdcař
    • www.duckd.cz
firefox divne obrazky
« Odpověď #5 kdy: 08 Srpna 2007, 15:06:17 »
Nebyli ty obrázky vloženy do html kódu té stránky? Nemáš zdrojáky stránky? Nebo to jistě bylo způsobeno prohlížečem?
Pomohlo by možná udělat logování v iptables při načítání těch stránek. Viděli bychom co se od kud načítá.
8) Lidé žijí v souborech. ===>> LINUXTERO <<=== Pravidelná dávka tvého linuxtera!

švadla

• Návštěvník
firefox divne obrazky
« Odpověď #6 kdy: 08 Srpna 2007, 15:22:36 »
urcite ty obrazky nebyli vlozeny do html kodu, vzdy nahrazoval nejaky obrazek, ktery na te strance byt mel. Kdyz jsem se podival na url toho obrazku - byl umisten na tom serveru, ne nikde u me. A dokonce kdyz jsem zadal do prohlizece jen url toho obrazku tam mi to zobrazilo ten osklivy, ne ten spravny. Spravne se to zobrazovalo pod Konquerer i ve FF pod woknama.

Nedokazu si to nejak vysvetlit..

DuckD

• Stálý člen
  • **
  • Open Srdcař
    • www.duckd.cz
firefox divne obrazky
« Odpověď #7 kdy: 08 Srpna 2007, 17:13:21 »
Travian měl nějakou nadstavbu pro ulehčení serveru (cachoval obrázky, atd) ale to měl psaný že topodporuje pouze IE. Znak IE se tam zobrazuje, takže nazir může mít pravdu. Možná že by se k tomu mohli vyjádřit správci serveru když jim řekneš.
Jinak ty obrázky co tam jsou vidět jsi už někdy prohlížel? Nebo je to poprve co je vidis?

nazir: jo, ten komín tomu zadečku dává pěknej kouř :)
8) Lidé žijí v souborech. ===>> LINUXTERO <<=== Pravidelná dávka tvého linuxtera!

švadla

• Návštěvník
firefox divne obrazky
« Odpověď #8 kdy: 08 Srpna 2007, 17:44:49 »
to duckc:

jj travian ma neco jako grafickou nadstavbu, ale jak jsem psal, objevil se mi i jinej obrazek (o dost hnusnejsi :) ) na strankach vodafonu.

A ty obrazky jsem videl poprve...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.