Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: minimalizace Strong DC++  (Přečteno 2325 krát)

danysek

• Návštěvník
minimalizace Strong DC++
« kdy: 11 Srpna 2007, 11:54:09 »
Ahoj vsem,
rozbehal sem v Ubuntu 7.04 Strong DC++ 2.03 pod Wine 0.9.42 (nemusel sem kopirovat zadne knihovny). Vse funguje bezvadne, krome minimalizace do listy. Pokud Strong minimalizuju a vratim zpatky, vidim jen obrys okna a nezbyva nez aplikaci vypnout a zapnout znovu.
Terminal vyhazuje jeste tuto hlasku (nevim jestli to souvisi):

err:toolbar:TOOLBAR_GetImageListForDrawing bitmap for ID 0, index 0 is not valid, number of bitmaps in imagelist: 0

Nevi nekdo co s tim. Je to takova tresnicka na dortu, jinak Strong funguje bezvadne ;-)

Dik Dan

Rawen

• Aktivní člen
  • *
minimalizace Strong DC++
« Odpověď #1 kdy: 11 Srpna 2007, 12:43:16 »
Citace: danysek
Ahoj vsem,
rozbehal sem v Ubuntu 7.04 Strong DC++ 2.03 pod Wine 0.9.42 (nemusel sem kopirovat zadne knihovny). Vse funguje bezvadne, krome minimalizace do listy. Pokud Strong minimalizuju a vratim zpatky, vidim jen obrys okna a nezbyva nez aplikaci vypnout a zapnout znovu.
Terminal vyhazuje jeste tuto hlasku (nevim jestli to souvisi):

err:toolbar:TOOLBAR_GetImageListForDrawing bitmap for ID 0, index 0 is not valid, number of bitmaps in imagelist: 0

Nevi nekdo co s tim. Je to takova tresnicka na dortu, jinak Strong funguje bezvadne ;-)

Dik Dan
tak to buď rád, že ti tak bezvadně funguje, mě StrongDC++ docela padá - ale zase minimalizace do traye mi funguje :)
Linux je pro borce, který se dokáží sami rozhodovat!

danysek

• Návštěvník
minimalizace Strong DC++
« Odpověď #2 kdy: 15 Srpna 2007, 10:03:13 »
Tak beru zpet. I verze 2.03 po chvili padá, tak jako novejsi verze 2.04, 2.05. Bohuzel.....:-(

Dan

Gonio-

• Host
minimalizace Strong DC++
« Odpověď #3 kdy: 16 Srpna 2007, 22:07:02 »
no tak jestli ti to pomůže tak já sem našel řešení, které mě funguje:
pokud Stronga minimalizujes do listy a pak z listy obnovis, tak zustane obrys - a pak staci jednou kliknout na (malou) stavovou ikonku (Strongu DC++) v liste (vedle ikonky zvuku atd..) - pak se Strong obnovi zprávně :)

gombphus

• Návštěvník
minimalizace Strong DC++
« Odpověď #4 kdy: 17 Srpna 2007, 17:31:19 »
Dobrý den přeju! Já teda používám LinuxDC++, je to úplně bez problémů a funguje krásně, určitě mohu doporučit. Ke stažení na      http://linuxdcpp.berlios.de/document.php?id=1
     Snad Vám to pofrčí taky!

Rawen

• Aktivní člen
  • *
minimalizace Strong DC++
« Odpověď #5 kdy: 20 Srpna 2007, 17:14:57 »
jinak můžu potvrdit že se mi StrongDC++ chová stejně jako Goniovi
Linux je pro borce, který se dokáží sami rozhodovat!

Jony

• Stálý člen
  • **
minimalizace Strong DC++
« Odpověď #6 kdy: 20 Srpna 2007, 19:16:58 »
... nechápu, proč pořád ortodoxně používáte nějaké aplikace pod wine tam, kde existuje plnohodnotná linuxová alternativa =)

Gonio-

• Host
minimalizace Strong DC++
« Odpověď #7 kdy: 20 Srpna 2007, 20:05:08 »
Citace: Jony
... nechápu, proč pořád ortodoxně používáte nějaké aplikace pod wine tam, kde existuje plnohodnotná linuxová alternativa =)
Pokud mi dáš linuxového DC++ klienta, který podporuje segmentové stahování, tak budu velice štastný a StrongDC++ okamžitě smažu :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.