Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: prikazova riadka - ako rozbalit viac archivov naraz  (Přečteno 2103 krát)

nick-db

• Návštěvník
prikazova riadka - ako rozbalit viac archivov naraz
« kdy: 18 Srpna 2007, 16:08:46 »
zdravim

tak sa trosku trapim ako to rozbalovanie archivov trosku zautomatizovat. su to RAR-ka. mam nainstalovany unrar. archivy maju podobny nazov, napr. archivXY.part1.rar a archivXY.part2.rar a meni sa iba to XY. tak som sa to snazil nejako vyhviezdickovat, ale ... :-) cely problem je asi ten, ze mam cca 50 archivov (tj 25 suborov, lebo kazdy je rozdeleny na .part1.rar a .part2.rar) a chcel by som to nejako naraz rozbalit. vedel by niekto ako? 'man unrar' som cital, ale asi stale robim nieco zle, alebo tomu vadi to,ze su tie subory rozdelene na 2 archivy, alebo neviem :-). many thx

nick-db

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 18 Srpna 2007, 16:21:12 »
ehm... som to chcel dat do obecnej podpory... a pozrime sa, kde to nakoniec skoncilo :-) moja chyba. sry

martin5349

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Srpna 2007, 16:27:16 »
co to zkusit 7-zipem v grafickem prostredi, podle me by mel umet rozdelene archivy

nick-db

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 18 Srpna 2007, 16:37:08 »
no v tom nie je problem... urcite sa to tak da. ale mne ide mi o to, aby sa tych 50 archivov rozbalilo naraz. nechce sa mi to rozbalovat po jednom :-)

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #4 kdy: 18 Srpna 2007, 19:42:38 »
Kód: [Vybrat]
unrar e prvniarchiv.part1.rarNic víc, nic míň, on už si to pořeší sám (pokud je to v jedné složce)... Linux je jednoduchý :)
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.