Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: *censored*  (Přečteno 1361 krát)

Bufik

• Návštěvník
*censored*
« kdy: 26 Srpna 2007, 01:58:26 »
Ten disk jsem rozdělil jak bylo v návodu a pak se to zaseklo u migrace dokumentů nejdriv jsem tam chtel sebe jako uzivatele, ale nemam zadny heslo a bez hesla mne to nepustilo dál taxem dal restart a s těží spustil winy jenže ouha ten disk kterej jsem oddělil je ten kde mám windows program files atd. teď jsem strašně rád že jsem nahodil winy protože to bylo opakovaný restartování asi 15x už jsem myslel že se zblázním a ted mi prosím řekněte co s tím potřebuju to nějak ten disk vrátit do původního stavu PS:restartování kvuli tomu ze se nezobrazila lišta ani ikony
« Poslední změna: 03 Ledna 2008, 15:18:14 od Anna Taliánová »
Úspěch není finální, selhání je fatální.

Bufik

• Návštěvník
*cesored*
« Odpověď #1 kdy: 26 Srpna 2007, 02:00:17 »
je tam  v tom návodu napsáno že posuvníkem vyhradím místo pro ubuntu ale je to uplně naopak.... *censored* jsem to hodně???
Úspěch není finální, selhání je fatální.

jirihuf

• Stálý člen
  • **
*cesored*
« Odpověď #2 kdy: 26 Srpna 2007, 08:25:10 »
Ta dikce si říká o smazání celého tématu....
Nejrozumnější mi přijde spustit ty win a zálohovat (a defragmentovat disk) a poté normálně znovu tu instalaci. Pakliže jste to resetoval při zadávání instalačních parametrů, na disku by ještě nemělo být nic zapsáno. Podivuji se, že jste měl problém najet do win.
Zálohoval bych, defragmentoval a poté normálně instaloval ubuntu..
Have you tried turning it off and on again?

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
*cesored*
« Odpověď #3 kdy: 26 Srpna 2007, 08:48:35 »
Bufik sice že jste rozhořčený, ale to vám nedává právo mluvit tady jako v hospodě.

Toto téma bude uzavřeno a později smazáno. Založte nové téma, kde se ovšem vyvarujte vulgarismů.
Děkuji za pochopení.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.