Ahojte, tak sem si nainstaloval tribe 5, stahnul si nejaky softiky apod. , poladil si trochu desktop looking a mdlel sem si ruce, jak to pekne maka.
Az do momentu, kdy jsem restartoval...
Zrejme po dokonceni bootovaciho rezimu, ve fazi kdy se ma startovat X, mi vyskoci okno ,,The greeter application appears to be crashing. Attempting to use a different one." Kliknu na ok, nasleduje to, ze mi parkrat problikne display, ale akce se stale opakuje. Kdyz se na bootuju do safe modu, a dam startx, tak se dostanu normalne do zakladniho grafickyho rozhrani. Zde se nabizi otazka jestli je moznost jako ve woknech nejakyho system restore? Nebo co mam delat. Mam podezreni, ze se to stalo nejspis tim, jak sem pridal skype a knotes do Session>additional startup programs nebo nejakejma stahlejma aktualizacema. Existuje v GG zpusob, jak se dostat do stavu pred mnou nainstalovanymi programy?
Prosim o radu a predem za ni dekuju.
Nejspis to nebude treba, ale co kdyby> Jedna se o laptop Hp 6710b, s tim novym chipsetem.
uz sem si s nim uzil pri instalovani alternate CD FF a updateovani xserveru pres prikaz. radek