Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Automatix2, alert!!  (Přečteno 1441 krát)

gargy2002

• Host
Automatix2, alert!!
« kdy: 09 Září 2007, 15:11:08 »
Zdarec, mam nainstalovany automatix, ale dnes jsem zjistil, ze se nemuze pripojit do internetu. Klasicke pripojeni do internetu je funkcni, ale automatix hlasi chybu, pri spusteni se zastavi na checking for internet connection a pak zahlasi, ze se nemuze pripojit. Jeste vcera to ale slo(ukazoval jsem znamemu jeden zpusob instalovani v Ubuntu, chtel by na nej prejit z Win). Nic jsem neinstaloval uz nejakej patek, naposledy pluginy do Firefoxu. Mozna to bude chyba na serveru, proto se ptam, zda to nekomu funguje, nebo jsem sam, komu to nefunguje...:)

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Automatix2, alert!!
« Odpověď #1 kdy: 09 Září 2007, 20:08:39 »
Automatix nepoužívejte!

Může ti to rozhodit celý systém. Taky jsem ho mkdysi dávno použil a musel jsem celé Ubuntu instalovat znovu.

Na instalaci progrmů je Synaptic nebo Přidat/Odebrat, Terminál. Vždycky je nějaký alternativní program pro Ubuntu. Pokud ne, je tu Wine.

gargy2002

• Host
Automatix2, alert!!
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2007, 02:01:23 »
Uz jsem ho zrusil, ale zacal mi nejak dlouho startovat mplayer. Tak 10 sekund nic, pak tak 5 bilej screen a ve finale se to konecne rozjede. Xine funguje okamzite a Movie player taky. Vsechno startuje prakticky hned, ale ten mplayer je nejakej zabrzdenej. Nevim, drive startoval okamzite, pak mu to tak 2 sekundy trvalo a ted uz si pomalu varim kafe...:)
Cekam na GG, tak to ani uz moc neresim. Na starem jadre to jede taky tak pomalu...

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
Automatix2, alert!!
« Odpověď #3 kdy: 11 Září 2007, 09:50:14 »
Vidíte, říkal jsem, že automatix nemáte zkoušet, taky proč. MPlayer lze snadno ze Synapticu nebo Přidat/Odstranit programy krásně nainstalovat. Automatix nemá budoucnost. Začal ho tvořit jeden nadšenec a jen k vůli tomu, že bylo málo balíčku pro debian. Dnes je situace jiná a stále se zlepšuje.

gargy2002

• Host
Automatix2, alert!!
« Odpověď #4 kdy: 11 Září 2007, 14:08:38 »
Citace: Maky
Vidíte, říkal jsem, že automatix nemáte zkoušet, taky proč. MPlayer lze snadno ze Synapticu nebo Přidat/Odstranit programy krásně nainstalovat. Automatix nemá budoucnost. Začal ho tvořit jeden nadšenec a jen k vůli tomu, že bylo málo balíčku pro debian. Dnes je situace jiná a stále se zlepšuje.
Ja to mel hlavne kvuli kodekum, protoze mi klasicky nesly nainstalovat a taky pluginy a Operu jsem z toho pouzival. Automatix si vyresi zavislosti sam, nemusel jsem do niceho hrabat a dost dlouho to fungovalo. Je ale mozne, ze se tam neco stalo, instaloval jsem K3B(pres Synaptic), protoze mi GnomeBaker odmitl vypalovat image(zajimave, 7.04 mi vypalil a XP ne), .iso a Brasero taky. Asi od te doby se to zpomalilo, protoze to bylo ten samy den, co mi to zaclo delat. Mesic pockam a hodim novou instalaci GG, uvidim, jak bude instalace kodeku atd fungovat tam, doufejme, ze lepe...:)
Mala technicka?? Usti u Hranic?? To budete asi znat Petra Krasnaka, pokud ano, pozdravujte ho od Pepeho z Anglie...:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.