Do UBUNTU 7.04 Feisty, som z webu stiahol Wine, avšak už neviem aké vydanie. Potom som natiahol win súbor na kreslenie DesignCAD, ktorý bol vytvorený ešte pre WIN 3.11, 16Byt. Hneď napoprvé sa mi dal spustiť cez terminál a pracoval bez problémov. Dokonca som si vyviedol ikonu na lištu k jednoduchšiemu spúšťaniu. Po krátkom čase sa mi prihlásili aktualizácie z webu. V aktualizáciách mimo iného bola aj aktualizácia Wine. Ja som s dobrým úmyslom dal vykonať aktualizácie. Po vykonaní aktualizácií som skúšal spustiť uvedený program, ale bez úspechu. Pri spúšťaní cez terminál mi vypísalo: could not load L"c:\\windows\\system32\\dcw.exe": Module not found. Program sa samozrejme nespustil. V terminále som samozrejme prv vypísal vetvu kde bol uložený program, až potom som ho dal spustiť. Pri spúšťaní cez vyvedenú ikonu sa program otvoril na 3 sekundy a stratil sa. Po niekoľkých neúspešných pokusoch na jeho spustenie, som odinštaloval Wine a stiahol som si staršiu verziu z webu a nainštaloval. Robilo to to isté.
Na webe je veľké množstvo verzií, tak som sa už nepokúšal ďalej experimentovať, keďže neviem akú verziu som mal na začiatku. Skúšal som spúšťať aj iné programy pod WIN, ale robí sa to isté. Vo fóre som nenašiel nič čo by mi pomohlo. Ak niekto vie poraďte, ako začiatočníkovi. Ďakujem.