Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: realita  (Přečteno 12241 krát)

Jony

• Stálý člen
  • **
realita
« Odpověď #25 kdy: 19 Září 2007, 22:58:58 »
2 mahoma ... h*vna?... alespoň se nenecháme přehazovat widlema =), ale Ty asi budeš h*vno se slámou... v hlavě... a zjevně již kydat půjdeš...

... právě jsi byl vykydán =D =D =D... díky Vojtěchu =)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
realita
« Odpověď #26 kdy: 19 Září 2007, 23:05:42 »
Citace: Jony
díky Vojtěchu =)
Není zač :).

Juraj

• Stálý člen
  • **
realita
« Odpověď #27 kdy: 19 Září 2007, 23:29:59 »
Citace: ADIO45
přece normální a co třeba bez fórům jinak nejde, například jak ovládá Compiz Fusion, snažíme vyřešit atd...
Taky odpovídáme brzy :)
Citace: ADIO45
Citace: malyprinc
ADIO45: Prosim?
Mahoma má problémy s Linuxem a přitom štve grafickou kartu...jinak snažíme vyřešit a radši bych ukázal teda kody http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=14127
8-O
Preboha Adios, čo chodíš na tie linuxové fóra, už si sa mohol v tej češtine trochu zdokonaliť. To za tú dobu ja viem lepšie po polsky. Ale nič v zlom ;)

Petr Odut

• Aktivní člen
  • *
realita
« Odpověď #28 kdy: 19 Září 2007, 23:37:12 »
Nejhorší je srážka s blbcem ;)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
realita
« Odpověď #29 kdy: 20 Září 2007, 00:00:50 »
Citace: xodut
Nejhorší je srážka s blbcem ;)
Ale tady se aspoň dají zabanovat... v reálném životě je to horší...

Jony

• Stálý člen
  • **
realita
« Odpověď #30 kdy: 20 Září 2007, 00:03:51 »
... jen jestli to není nějaký jehoVista, vyhodil jsi ho dveřmi... a on se vráti woknem =)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
realita
« Odpověď #31 kdy: 20 Září 2007, 00:06:50 »
Citace: Jony
... jen jestli to není nějaký jehoVista, vyhodil jsi ho dveřmi... a on se vráti woknem =)
Tak ho vyhodím i oknem - bydlím v pátém patře a po takovém vyhazovu se vrací jen nemnozí ;).

Jiří Havelka

• Návštěvník
    • http://ghavelka.blog.root.cz
realita
« Odpověď #32 kdy: 20 Září 2007, 22:35:31 »
Proste primo bezpaterak :D
Asus A7V8X-MX | AMD Duron 1400 Mhz | RAM DDR 256 MB | Ati Radeon 9250 128 MB | Western Digital 80 GB | LG DVD-RAM | X71S 17" LCD | Ubuntu Linux 7.04
Webkamera Technika nenabehne

Radek Hulán

• Aktivní člen
  • *
  • Vista x64
realita
« Odpověď #33 kdy: 20 Září 2007, 22:48:39 »
Citace: nettezzaumana
uff. co na to rict?
>> enjoy vista & say wow
Wow! :-)

Pavel Půlpán

realita
« Odpověď #34 kdy: 20 Září 2007, 22:50:42 »
Skeletonix: Super prase... :cool:

anicka

• Host
realita
« Odpověď #35 kdy: 20 Září 2007, 23:09:22 »
Citace: mahoma
v linuxu furt musíš něco řešit a na nic jiného není čas jako zábava nebo vlastní práce.
Furt se musí něco kutit aby něco fungovalo a grafické karty hrůza, a to nemluvím o trhaných fimech.ovladače nejsou a stabilita už vůbec ne.mně stačila první instalace,první spuštění se nepovedlo až na podruhé.Tady někdo radil instalovat ovladače podle návodu prý otestované hahha tady se někdo spletl naběhne černá obrazovka a konec a je tu nádherné prostředí kubuntu.Fatk otestované a hlavně stabilní linux je brak a nikdy ho nepoužiju
A amatérské prostředí kde ne gnome to je na "...." budu slušný.linux prostě hraje na to že je zdarma.At mi někdo ukáže instalaci ovladačů sorry ale nejsem programátor abych to dokázal vrátil bych se do dosu místo linuxu to je taky linux akorát bez grafického prostředí.
Tak moje zkušenost s Linuxem je úplně jiná než Vaše.

Více než 7 let jsem používala OS Windows a AFAIK v březnu 2007 jsem přešla na one-boot system, a to LINUX - distribuci Ubuntu.

Proč jsem si vybrala právě Ubuntu? Přiznám se, že mě nejvíc zaujal grafický vzhled Ubuntu (hnědá, béžová, oranžová) a moc se mi líbily screenshoty obrazovek :-D a říkala jsem si (a doufala jsem), že tohle by mohlo být takové jednoduché a zároveň elegantní řešení otázky jaký si zvolit OS? :-)

Měla jsem ovšem trochu obavy z nového OS (viz můj první příspěvek zde na fóru v rubrice "Konverzace pro úplné začátečníky") i z neznámé věci nazvané "příkazová řádka" :-( říkala jsem si že s tou komandlajnou se nemůžu naučit nikdy pracovat! :-/ příkazy v jisté populární brožurce o Linuxu vypadaly silně odpudivě :-o ... Samozřejmě mi chvíli trvalo, než jsem se v novém systému "rozkoukala" :-) bylo taky potřeba si něco o Linuxu přečíst :-D ale jinak pohoda 8-) s novým OS jsem skutečně velmi spokojená :-D ... když jsem něco potřebovala, psala jsem dotazy sem na fórum a za laskavou a vstřícnou pomoc všem moc děkuji :-) ... jediná věc, co se mi nepodařilo zatím vyřešit, je vypalování CD (CD-R, CD-RW) ISO disc image pomocí vypalovačky Teac. :-( (mělo by jít o bug kernelu Ubuntu 7.04 (Feisty Fawn), ale není to potvrzeno všemi uživateli distribuce Ubuntu; doufám že v Ubuntu 7.10 tento bug bude opravený - pokud to však není problém té vypalovačky ...)

Přeji vše dobré.
« Poslední změna: 15 Října 2007, 14:34:35 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.